Ιταλία

Την λύγισε στο τέλος

Η επιμονή των παικτών του Ντομένικο Ντι Κάρλο, έδωσε τελικά την σημαντική νίκη στην Κιέβο, στην τελευταία φάση του παιχνιδιού με την Τζένοα(2-1). Οι γηπεδούχοι, παρά το γεγονός πως έμειναν πίσω στο σκορ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου από το γκολ του Παλάσιο(48’), δεν παράτησαν το παιχνίδι, πίεσαν και πανηγύρισαν μπροστά στους χιλιάδες φίλους τους που είχαν κατακλείσει το «Μαρκαντόνιο Μπεντέγκοντι» στην τελευταία φάση του παιχνιδιού με γκολ του Μοσκαρντέλι (93’).

Η επιμονή των παικτών του Ντομένικο Ντι Κάρλο, έδωσε τελικά την σημαντική νίκη στην Κιέβο, στην τελευταία φάση του παιχνιδιού με την Τζένοα(2-1).

Οι γηπεδούχοι, παρά το γεγονός πως έμειναν πίσω στο σκορ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου από το γκολ του Παλάσιο(48’), δεν παράτησαν το παιχνίδι, πίεσαν και πανηγύρισαν μπροστά στους χιλιάδες φίλους τους που είχαν κατακλείσει το «Μαρκαντόνιο Μπεντέγκοντι» στην τελευταία φάση του παιχνιδιού με γκολ του Μοσκαρντέλι (93’).

Προηγουμένως, είχε ισοφαρίσει για τους «τζιαλομπλού» ο αρχηγός της ομάδας, Σέρτζιο Πελισιέρ(74’), δίνοντας το σύνθημα της αντεπίθεσης. Οι ελπίδες των γηπεδούχων ενώ το σκορ ήταν στο 0-1, αυξήθηκαν στο 59ο λεπτό όταν αποβλήθηκε ο Νταινέλι για σκληρό μαρκάρισμα.

Το πρόγραμμα της (5ης) αγωνιστικής

Σάββατο, 24/9

Μπολόνια-Ίντερ 1-3
(66' Ντιαμάντι, 81' Μιλίτο, 87' Λούσιο-39' Πατσίνι)

Μίλαν-Τσεζένα 1-0
(5' Ζέεντορφ)

Νάπολι-Φιορεντίνα 0-0

Κυριακή, 25/9 (16:00)

Κιέβο-Τζένοα 2-1
(74’ Πελισιέρ, 93’ Μοσκαρντέλι – 48’ Παλάσιο)

Κατάνια-Γιουβέντους (16:00)
Αταλάντα-Νοβάρα
Κάλιαρι-Ουντινέζε
Λάτσιο-Παλέρμο
Σιένα-Λέτσε
Πάρμα-Ρόμα (21:45)

Η επόμενη (6η) αγωνιστική

Ρόμα-Αταλάντα
Ίντερ-Νάπολι
Νοβάρα-Κατάνια
Τσεζένα-Κιέβο
Φιορεντίνα-Λάτσιο
Λέτσε-Κάλιαρι
Παλέρμο-Σιένα
Πάρμα-Τζένοα
Ουντινέζε-Μπολόνια
Γιουβέντους-Μίλαν

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x