Stoiximan Super League

Κούτσι: «Πρώτα την σωτηρία και βλέπουμε»

Το να εξασφαλίσει ο Πανιώνιος όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την παραμονή στην Σούπερ Λίγκα είναι ο πρώτος στόχος των «κυανέρυθρων» όπως τόνισε στον NovaΣΠΟΡ FM από την έκθεση ΝOVA All Sports Show & Fashion ο Νιάζι Κούτσι. Ο Φινλανδός επιθετικός επισήμανε ότι το δικό του πολύ καλό ξεκίνημα στην σεζόν οφείλεται κυρίως στην καλή δουλειά των συμπαικτών του. Δείτε πλάνα στη Web TV.

Το να εξασφαλίσει ο Πανιώνιος όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την παραμονή στην Σούπερ Λίγκα είναι ο πρώτος στόχος των «κυανέρυθρων» όπως τόνισε στον NovaΣΠΟΡ FM από την έκθεση ΝOVA All Sports Show & Fashion ο Νιάζι Κούτσι. Ο Φινλανδός επιθετικός επισήμανε ότι το δικό του πολύ καλό ξεκίνημα στην σεζόν οφείλεται κυρίως στην καλή δουλειά των συμπαικτών του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κούτσι στους 94,6:

Για την χθεσινή του εμφάνιση κόντρα στην Κέρκυρα και τα δύο τέρματα που πέτυχε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πήραμε τη νίκη. Αυτό το ματς αλλά και εκείνο με τον Παναιτωλικό ήταν δύο πολύ σημαντικές νίκες. Νιώθω πολύ καλά. Ο στόχος μου βέβαια δεν είναι να σκοράρω εγώ και να βγω πρώτος σκόρερ αλλά να κερδίζει η ομάδα. Με συμπαίκτες όπως ο Εστογιανόφ δεν είναι δύσκολο να σκοράρεις».

Για τις εντυπώσεις του από την Ελλάδα:

«Είναι αλήθεια ότι δεν γνώριζα πολλά για την Ελλάδα πριν έρθω. Όμως είμαι πολύ ευχαριστημένος και ελπίζω για ότι καλύτερο στην συνέχεια. Εγώ προσπαθώ κάθε μέρα να μαθαίνω τα πράγματα εδώ και να προσαρμόζομαι».

Για τον στόχο του Πανιωνίου:

«Για όλες τις ομάδες πρώτος στόχος πρέπει να είναι να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την παραμονή και μέχρι να το πετύχουμε αυτό δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο. Από εκεί και πέρα ελπίζω να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x