Stoiximan Super League

Live: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 3-0 (Τελικό)

Μια… Τούμπα θα σας πείσει! Στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς, ο ΠΑΟΚ καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες την ΑΕΚ (3-0) και μαζί όσες αμφιβολίες υπάρχουν πως μπορεί να διεκδικήσει ακόμα και τον τίτλο. Εξαιρετική η ομάδα του Μπόλονι, χρειάστηκε ένα ημίχρονο για να… ξεμπερδέψει απ’ την οικτρή «Ένωση» και να κατέβει πρωτοπόρος την επόμενη εβδομάδα στο «Καραϊσκάκη»

Μια… Τούμπα θα σας πείσει!

Στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς, ο ΠΑΟΚ καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες την ΑΕΚ (3-0) και μαζί όσες αμφιβολίες υπάρχουν πως μπορεί να διεκδικήσει ακόμα και τον τίτλο.

Εξαιρετική η ομάδα του Μπόλονι, χρειάστηκε ένα ημίχρονο για να… ξεμπερδέψει απ’ την οικτρή «Ένωση» και να κατέβει πρωτοπόρος την επόμενη εβδομάδα στο «Καραϊσκάκη»







ΠΑΟΚ (Λάσλο Μπόλονι): Κρέσιτς, Λίνο, Κοντρέρας, Μαλεζάς, Έτο, Αρίας, Γκαρσία, Φωτάκης (65' Σπαντάτσιο), Βιεϊρίνια (84' Σνάουτσνερ), Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης (77' Γεωργιάδης).

Στον πάγκο: Χαλκιάς, Μπάλαφας, Τσιρίλο, Ίβιτς

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Αραμπατζής, Καράμπελας, Μανωλάς, Δέλλας, Γεωργέας (61' λ.τ. Κάρλος), Βάργκας, Μάκος, Κάλα (46' Γκερέιρο), Λεονάρντο, Γκούντγιονσεν, Λυμπερόπουλος (46' Μπέλεκ)

Στον πάγκο: Μοσχονάς, Κοντοές, Λαγός, Κλωναρίδης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάκος (Κέρκυρας)
ΒΟΗΘΟΙ: Ακρίβος (Αθηνών), Τάτσης (Ηπείρου)

ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x