Stoiximan Super League

Δώνης: «Είχαμε πάρει… ληγμένα»

Τυχερή θεωρεί πως στάθηκε η ομάδα του και δεν γνώρισε την ήττα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ο Γιώργος Δώνης. Ο προπονητής του Ατρομήτου, εξαιτίας των ιώσεων που ταλαιπωρούν δύο εβδομάδες αρκετούς από τους παίκτες του, θέλοντας να εξηγήσει την έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης των «κυανόλευκων», τόνισε με χιουμοριστική διάθεση πως τα αντιβιοτικά χάπια που πήραν «ήταν ληγμένα». «Πρέπει να νικάμε…», είπε ο Γκονσάλβες.

Τυχερή θεωρεί πως στάθηκε η ομάδα του, επειδή δεν γνώρισε την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης, ο Γιώργος Δώνης.

Ο προπονητής του Ατρομήτου, εξαιτίας των ιώσεων που ταλαιπωρούν δύο εβδομάδες αρκετούς από τους παίκτες του, θέλοντας να εξηγήσει την έλλειψη αυτοσυγκέντρωσής τους απέναντι στους "Αρκάδες", τόνισε με χιουμοριστική διάθεση πως τα αντιβιοτικά χάπια που πήραν «ήταν ληγμένα».

«Πρέπει να μάθουμε να νικάμε…», είπε ο Γκονσάλβες.

Οι δηλώσεις του Δώνη:

«Στα 10 χρόνια της προπονητικής μου καριέρας, δύο είναι τα παιχνίδια που θυμάμαι να έχω φύγει από το γήπεδο και να αισθάνομαι τυχερός. Το ένα ήταν εδώ, σήμερα, και το άλλο το Λεβαδειακός-Λάρισα», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε:΅

«Με εξαίρεση τον τερματοφύλακά μας, όλοι οι άλλοι, άλλος περισσότερο, άλλος λιγότερο, ήταν εκτός κλίματος. Χιουμοριστικά θα πω ότι μάλλον είχαμε πάρει ληγμένα χάπια στην ίωση που μας παρουσιάστηκε τις προάλλες».

Τέλος, παραδέχτηκε πως: «Ο Αστέρας ήταν καλύτερος. Στις περισσότερες ομάδες παίζουν ξένοι και έμπειροι παίκτες. Το θέμα είναι οι μικροί που αγωνίζονται σε εμάς, να εξελίσσονται και να μη μένουν στάσιμοι. Πάντως, παίζουν γιατί είναι καλοί, κι όχι επειδή είναι μικροί».

Οι δηλώσεις του Οράσιο Γκονσάλβες:

«Ήταν μια εβδομάδα πολύ δύσκολη και μας λυπεί το γεγονός ότι δεν νικήσαμε. Για μένα δε φτάνει μόνο να παίζεις καλά. Πρέπει να νικάμε. Το ποδόσφαιρο είναι νίκες και σήμερα δεν τα καταφέραμε αν και κάναμε πολλές ευκαιρίες. Πρέπει να ευχαριστήσω τους παίκτες γιατί κατάλαβαν αυτά που ζήτησα στο κομμάτι της τακτικής», ανέφερα αρχικά.

Ήταν ένα ματς που παίχτηκε στο μισό γήπεδο. Κάναμε ένα καλό τρίγωνο με Κουρμπέλη, Έγκον και Ουσέρο. Από τη στιγμή
που παίζαμε με τον Ατρόμητο που χειρίζεται πολύ καλά τη μπάλα και τους επιτρέψαμε να κάνουν μόλις δύο ευκαιρίες, στο 1’ και στο 89', πήγαμε πολύ καλά. Αλλά μια ομάδα που έχει αυτή την επιθετικότητα που δείξαμε εμείς, έπρεπε να φύγει με τους 3 βαθμούς από το γήπεδο», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια ισχυρίστηκε πως «η ομάδα έχει πρόβλημα στη φυσική κατάσταση. Πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτόν τον τομέα. Θέλουμε η ομάδα να παίξει πιο μπροστά και να έχει καλύτερα τελειώματα. Έχουμε παίκτες με ποιότητα και ικανότατους».

Για το μέλλον του στην ανδρική ομάδα είπε: «Ήρθα για να βοηθήσω με την καρδιά μου, αύριο δεν ξέρω, όπου μου ζητηθεί θα είμαι. Έχω τον ίδιο ενθουσιασμό, είτε είμαι εδώ είτε στην ακαδημία. Ήρθα στην Ελλάδα για να παράγω παίκτες. Κι όπως είδατε έχουμε 2 παίκτες ήδη στην πρώτη ομάδα».

Τέλος, αναφέρθηκε στον νεαρό Κουρμπέλη: «Ο Κουρμπέλης ήταν πάρα πολύ καλός, τον θεωρώ έναν από τους καλύτερους στην Ελλάδα. Έχει μυαλό, είναι γρήγορος και μπορεί να προωθήσει το παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x