Stoiximan Super League

Ντεμόλ: «Αυτό το ποδόσφαιρο θέλει ο κόσμος»

Διαφήμιση του αθλήματος χαρακτήρισε την αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο προπονητής του «Άγιαξ της Ηπείρου», Στεφάν Ντεμόλ. Ο Βέλγος τεχνικός τόνισε ότι τέτοια παιχνίδια θέλει να βλέπει ο κόσμος, ενώ ανέφερε ότι και οι δύο ομάδες έχουν το επίπεδο για να αγωνίζονται στη Σούπερ Λίγκα.

Διαφήμιση του αθλήματος χαρακτήρισε την αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο προπονητής του «Άγιαξ της Ηπείρου», Στεφάν Ντεμόλ.

Ο Βέλγος τεχνικός τόνισε ότι τέτοια παιχνίδια θέλει να βλέπει ο κόσμος, ενώ ανέφερε ότι και οι δύο ομάδες έχουν το επίπεδο για να αγωνίζονται στη Σούπερ Λίγκα.

«Θέλω να συγχαρώ και τις δύο ομάδες, παρόλο που προέρχονται από τη Football League απέδειξαν ότι μπορούν να παίξουν σε αυτό το επίπεδο και ήταν ένα από τα καλύτερα ματς στη Σούπερ Λίγκα. Αν συνεχίσουν να παίζουν με αυτή τη φιλοσοφία θα προσελκύσουν περισσότερο κόσμο.

Στο πρώτο μέρος ειδικά έβγαλαν μεγάλη ποιότητα στο γήπεδο. Στο δεύτερο προσπαθήσαμε να πάρουμε τη νίκη, είχαμε δύο-τρεις ευκαιρίες και στο τέλος με τις τρεις αλλαγές επιθετικογενών παικτών προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, αλλά αυτό δεν έγινε. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την εμφάνιση αλλά και στον Παναιτωλικό. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που θέλει να βλέπει ο κόσμος».


Για το αν άργησε να προχωρήσει σε αλλαγές απάντησε:

«Έγιναν αρκετά για να έρθει η νίκη, είχαμε ευκαιρία με τον Μπακαγιόκο, δοκάρι με τον Γεωργίου και το γκολ με τον Μπεσέρα που δεν μέτρησε. Τελικώς πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι με τον βαθμό».

Για το αν πήγε να κλέψει το παιχνίδι ο ΠΑΣ ανέφερε:

«Είναι λογικό. Το ματς ήταν στο Αγρίνιο και ο Παναιτωλικός ξεκίνησε πιο δυνατά. Στους «Ζωσιμάδες» θα κάναμε εμείς αυτό. Δεν προσπαθήσαμε να το κλέψουμε. Είχαμε συγκεκριμένη φιλοσοφία. Παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και προηγήθηκαν αντιδράσαμε σωστά».

Για το αν έδωσε συγχαρητήρια στον Μπάμπη Τεννέ, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Football League:

«Θέλω να σας πω ένα μικρό μυστικό. Ήμουν έτοιμος να φέρω ένα μπουκάλι σαμπάνια στον κύριο Τεννέ, γιατί έτσι κάνουν στην πατρίδα μου όταν ένας προπονητής χάνει το πρωτάθλημα από έναν άλλο. Δηλαδή, του δίνει ένα δώρο. Αλλά ίσως αυτό να το θεωρούσαν ειρωνικό και δεν το έκανα. Πάντως, του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για το πρωτάθλημα που κατέκτησε πέρυσι και μετάνιωσα που δεν το έκανα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x