Stoiximan Super League

Χιμένεθ: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες»

Φυσιολογική συνέπεια της εμφάνισης της ΑΕΚ χαρακτήρισε την ήττα «με κάτω τα χέρια» απ’ τον ΠΑΟΚ (3-0) ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ανδαλουσιανός απέδωσε την κυριαρχία του «δικεφάλου του Βορρά» σε έλλειψη έντασης απ’ τη δική του ομάδα και εντόπισε τον βασικό λόγο της κακής εικόνας της στο ότι δεν «θυσιάστηκε» στο γήπεδο.

Φυσιολογική συνέπεια της εμφάνισης της ΑΕΚ χαρακτήρισε την ήττα «με κάτω τα χέρια» απ’ τον ΠΑΟΚ (3-0) ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ανδαλουσιανός απέδωσε την κυριαρχία του «δικεφάλου του Βορρά» σε έλλειψη έντασης απ’ τη δική του ομάδα και εντόπισε τον βασικό λόγο της κακής εικόνας της στο ότι δεν «θυσιάστηκε» στο γήπεδο.

«Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα. Δεν περίμενα, όμως, τέτοια έλλειψη έντασης από τη δική μας πλευρά. Η ένταση είναι κάτι που το έχεις ή δεν το έχεις. Ο ΠΑΟΚ με τέσσερις ευκαιρίες έβαλε τρία γκολ και τελείωσε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο», ανέφερε ο Χιμένεθ.

Αφού τόνισε, λοιπόν, ότι «δεν δείξαμε διάθεση να θυσιαστούμε και γι’ αυτό χάσαμε» και παραδέχθηκε ότι «αξίζαμε την ήττα σήμερα», κατέληξε:

«Είχαμε ένα κάκιστο πρώτο ημίχρονο κι αυτό το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο ο ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Το σίγουρο είναι ότι διευκολύναμε πολύ τον ΠΑΟΚ. Ήταν ανώτερος από εμάς στο πρώτο ημίχρονο και με αυτόν τον τρόπο μπορούσε στο δεύτερο να κρατήσει δυνάμεις για το επόμενο παιχνίδι του στο Europa League».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x