Stoiximan Super League

Λεονάρντο: «Φταίμε όλοι…»

Ευθύνες για την βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ βαραίνουν όλους, κι όχι μόνο την άμυνα της ΑΕΚ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Λεονάρντο στη Nova. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της «Ένωσης» τόνισε επίσης πως «τώρα, πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο ματς και τα λάθη μας».

Ευθύνες για την βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ βαραίνουν όλους, κι όχι μόνο την άμυνα της ΑΕΚ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Λεονάρντο στη Nova.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της «Ένωσης» τόνισε επίσης πως «τώρα, πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο ματς και τα λάθη μας».

«Είχα πει μετά το παιχνίδι με την Άντερλεχτ ότι δεν φταίει μόνο η άμυνα. Φταίμε όλοι. Όταν βάζουμε ένα γκολ μπορεί η φάση να ξεκινήσει από την άμυνα. Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο ματς και τα λάθη μας. Θα παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας και θέλουμε να δείξουμε καλή εικόνα για να τον ικανοποιήσουμε», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ο ΠΑΟΚ είχε ευκαιρίες και πέτυχε τρία γκολ. Τι να κάνουμε; Έπρεπε να μπούμε στο δεύτερο ημίχρονο και να παίξουμε. Τελείωσε το αποψινό, πάμε στο επόμενο παιχνίδι».

Σε ερώτηση σχετική με το σύστημα και αν οι συχνές αλλαγές του μπερδεύουν τους παίκτες, απάντησε: «Το σύστημα δεν φταίει. Παίξαμε με τη Ντιναμό, με την Άντερλεχτ και τον Εργοτέλη, με το ίδιο σύστημα. Στην Ξάνθη αγωνιστήκαμε με ρόμβο. Ο προπονητής έχει ένα σύστημα μέσα στο μυαλό του και εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας στο γήπεδο. Δεν την κάναμε απόψε και γι' αυτό χάσαμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x