Stoiximan Super League

«Πετώντας» στο Καζάν

Με την ψυχολογία στα ύψη, μετά τη νίκη του με σκορ επί της ΑΕΚ στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς, θα πετάξει για το Καζάν ο ΠΑΟΚ, όπου την Πέμπτη αντιμετωπίζει τη Ρούμπιν, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Europa League. Ο Λάζλο Μπόλονι παρουσίασε ένα «δεμένο» σύνολο την Κυριακή στην Τούμπα που κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και έκανε και συντήρηση δυνάμεων ενόψει των Ρώσων.

Με την ψυχολογία στα ύψη, μετά τη νίκη του με σκορ 3-0 επί της ΑΕΚ στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς, θα πετάξει για το Καζάν ο ΠΑΟΚ, όπου την Πέμπτη αντιμετωπίζει τη Ρούμπιν, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Europa League.

Ο Λάζλο Μπόλονι παρουσίασε ένα «δεμένο» σύνολο την Κυριακή στην Τούμπα που κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και έκανε και συντήρηση δυνάμεων ενόψει των Ρώσων.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» βγάζει στοιχεία στα παιχνίδια του δουλεμένης ομάδας, με πλάνο και προσανατολισμό στον αγωνιστικό χώρο. Η ομοιογένεια δείχνει να είναι μέχρι στιγμής το μεγάλο «όπλο» του, ενώ τα ονόματα που ξεχωρίζουν από το ρόστερ του βρίσκονται σε καλή φόρμα. Η νίκη κόντρα στην ΑΕΚ ήρθε πιο εύκολα απ’ ό,τι αρχικά αναμενόταν, κάτι που χαροποίησε όχι μόνο τους οπαδούς της ομάδας, αλλά και τον προπονητή, αφού είδε τους παίκτες του να κρατούν και δυνάμεις στο δεύτερο ημίχρονο.

Ρώσικη αποστολή

Από σήμερα, όμως, η επικράτηση στο ντέρμπι ανήκει πια στο παρελθόν, όπως και τα μεθεόρτια αυτής, αφού ακολουθούν δύο πολύ σημαντικοί αγώνες, αρχής γενομένης την Πέμπτη. Μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα στην Τούμπα, κόντρα στην Τότεναμ την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League, ακολουθεί το κρίσιμο ματς με την Ρούμπιν Καζάν στη Ρωσία, ομάδα με την οποία θα παλέψει ο «Δικέφαλος του Βορρά», όπως όλα δείχνουν για το δεύτερο εισιτήριο της επόμενης φάσης.

Ο Μπόλονι είναι πολύ πιθανό να έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Κοστίν Λάζαρ, αν και η κατάστασή του θα κριθεί τις επόμενες ημέρες. Ο Ρουμάνος ξέρει τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η ομάδα του και θέλει να παρατάξει μια ενδεκάδα από τους πιο ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές του, χωρίς να ρισκάρει τη συμμετοχή κάποιου, με τον αγώνα στο Καραϊσκάκη, κόντρα στον Ολυμπιακό την επόμενη αγωνιστική να ακολουθεί.


Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x