Stoiximan Super League

Μιραλάς: «Είχα ανάγκη το γκολ»

Ευτυχισμένος που σκόραρε στο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον Εργοτέλη είναι ο Κέβιν Μιραλάς. Ο Βέλγος επιθετικός σχολίασε το πόσο αναγκαίο ήταν για τον ίδιο να πετύχει το πρώτο του τέρμα φέτος, ειδικά ενόψει και της συνέχειας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο παιχνίδι που ακολουθεί για το Champions League κόντρα στην Άρσεναλ.

Ευτυχισμένος που σκόραρε στο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον Εργοτέλη είναι ο Κέβιν Μιραλάς.

Ο Βέλγος επιθετικός σχολίασε το πόσο αναγκαίο ήταν για τον ίδιο να πετύχει το πρώτο του τέρμα φέτος, ειδικά ενόψει και της συνέχειας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο παιχνίδι που ακολουθεί για το Champions League κόντρα στην Άρσεναλ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εφημερίδα “Πρωταθλητής”, ο 24χρονος φορ:

Για το γκολ που πέτυχε στο Παγκρήτιο:
«Καλά είμαι. Απλώς αισθάνομαι άσχημα γιατί κάθε μέρα μου λένε πως γράφεται: δεν σκοράρει ο Κέβιν, δεν σκοράρει ο Κέβιν. Το είχα ανάγκη αυτό το γκολ. Είμαι χαρούμενος που σκόραρα και είχα νομίζω καλή παρουσία και με το κερδισμένο πέναλτι. Χάρηκα που βοήθησα την ομάδα να κερδίσει τους τρεις βαθμούς.

Πιο πολύ χαίρομαι που κέρδισε η ομάδα. Αυτό είναι το σημαντικό, όχι ότι έβαλα το γκολ. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Παίξαμε καλά όμως, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και δώσαμε χαρά στον κόσμο μας που ήταν προβληματισμένος μετά το κακό προηγούμενο ματς».

Για τη συνέχεια:
«Θέλω να πιστεύω πως αυτό το γκολ θα με βοηθήσει να έχω λιγότερο άγχος και πίεση και να παίξω καλύτερα. Να μου φύγει λίγο από το κεφάλι η πίεση. Και η ομάδα νομίζω πως θα μπορέσει να παίξει καλύτερα. Όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί την Τετάρτη:
«Τώρα έχουμε το ματς του Champions League με την Άρσεναλ. Είναι σημαντικό ματς για την ομάδα, για όλους μας. Θα είναι σημαντικό να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι. Είναι ένα διαφορετικό πρωτάθλημα η Ευρώπη. Η Άρσεναλ είναι πολύ δυνατή ομάδα, αλλά όσες πιθανότητες έχουμε για νίκη ή ισοπαλία θα τις διεκδικήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x