F1

Πατέρα κάτσε φρόνιμα

Σαν να μην του έφταναν τα όσα ακούει για τον τρόπο που οδηγεί, τώρα ο Λιούις Χάμιλτον έχει να αντιμετωπίσει και τον μπαμπά του… Ο Βρετανός πιλότος διανύει μία δύσκολη χρονιά, ενώ όπως φαίνεται τη λύση έχει ο πατέρας του, Άντονι Χάμιλτον.

Σαν να μην του έφταναν τα όσα ακούει για τον τρόπο που οδηγεί, τώρα ο Λιούις Χάμιλτον έχει να αντιμετωπίσει και τον μπαμπά του… Ο Βρετανός πιλότος διανύει μία δύσκολη χρονιά, ενώ όπως φαίνεται τη λύση έχει ο πατέρας του Άντονι Χάμιλτον.

Ο μπαμπάς Χάμιλτον διαπίστωσε πως ο γιος του χρειάζεται έναν καλό μάνατζερ, ώστε να αλλάξει το κλίμα που υπάρχει προς το πρόσωπό του.

«Αν κοιτάξουμε το pitlane, κάθε οδηγός, εκτός από τον Λιούις, έχει έναν μάνατζερ και όχι κάποιους ανθρώπους κάποιας εταιρίας. Οι πιλότοι της Φόρμουλα 1 χρειάζονται έναν μάνατζερ, ο οποίος θα βρίσκεται κοντά τους στην καθημερινή ζωή τους, λόγω της πίεσης που έχουν», ανέφερε ο μπαμπάς Χάμιλτον, για να συμπληρώσει στη συνέχεια.

«Όταν έχεις συμβόλαιο με έναν πιλότο της Φόρμουλα 1, τον ακολουθείς και κάνεις τη δουλειά σου, χωρίς παρεξηγήση. Ο Λιούις είναι καλά, έχει μία δύσκολη περίοδο, αλλά θα επιστρέψει, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό», πρόσθεσε.

Ο Άντονι Χάμιλτον γνωρίζει πολύ καλά τον τρόπο που πρέπει οι μάνατζερ να διαχειρίζονται τους πιλότους και πιο συγκεκριμένα τον Λιούις, αφού στο παρελθόν πατέρας και γιος συνεργάζονταν και μάλιστα με επιτυχία.

Σταυρούλα Σάββα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x