Games

Οι νικητές του νέου Space Marine!

Ολοκληρώθηκε σήμερα ο διαγωνισμός του sport-fm.gr για το κορυφαίο video game της Relic Entertainment, από τους δημιουργούς των σειρών Dawn of War και Company of Heroes. Το απόλυτο action game Space Marine μόλις κυκλοφόρησε και 5 τυχεροί νικητές κέρδισαν κωδικούς για να το κατεβάσουν στο PC τους προσφορά της ZEGETRON!

Ολοκληρώθηκε σήμερα ο διαγωνισμός του sport-fm.gr για το κορυφαίο video game της Relic Entertainment, από τους δημιουργούς των σειρών Dawn of War και Company of Heroes. Το απόλυτο action game Space Marine μόλις κυκλοφόρησε και 5 τυχεροί νικητές κέρδισαν κωδικούς για να το κατεβάσουν στο PC τους προσφορά της ZEGETRON!

Οι πέντε νικητές που θα παραλάβουν -μέσω ειδοποιητικού e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δήλωσαν κατά τη συμμετοχή τους- έναν μοναδικό Key Code για να κατεβάσουν το παιχνίδι στον Η/Υ τους είναι οι:
- Άρης Ανδρούτσος Άρης, με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -101,
- Κεσσανίδης Δημήτρης, με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -896,
- Παράσογλου Μαρία, με αριθμό τηλεφώνου που λήγει σε -211,
- Συγκούνας Αλέξιος, με αριθμό τηλεφώνου που λήγει σε -611 και
- Τενεκετζής Ανέστης, με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -404.

Καλή διασκέδαση και όσοι δεν κερδίσατε αξίζει να το προμηθευτείτε! Διαβάστε γιατί…

Space Marine: Ο απόλυτος Στρατιώτης του Διαστήματος επιστρέφει

Το Space Marine είναι μία συναρπαστική περιπέτεια στο μακρινό σύμπαν του Warhammer 40.000 όπου ο πόλεμος έχει μόλις ξεσπάσει.
Το επικό πολεμικό game μόλις κυκλοφόρησε για PC, PlayStation 3 και Xbox 360 και αναμένεται να συναρπάσει τόσο με την Singleplayer Campaign όσο και με τις έντονες multiplayer online μάχες.
Επίσης έχει κυκλοφορήσει δωρεάν demo που το συστήνουμε ανεπιφύλακτα για PC (http://store.steampowered.com/app/55150/) PS3 (στο PSN Store του PlayStation Network) και για Xbox360 (Στο Xbox Live).

Δείτε το σχετικό βίντεο




ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση των όρων συμμετοχής από τα γραφεία του NovaΣΠΟΡ FM, εφεξής «Διοργανωτής» (οδός Δαβάκη αρ. 58, Καλλιθέα). 1. Ο Διαγωνισμός διεξάγεται από την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2011 έως και την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011. 2. Για την επιτυχή συμμετοχή στο Διαγωνισμό απαιτείται η συμπλήρωση της ανωτέρω ηλεκτρονικής φόρμας με τα πραγματικά στοιχεία του συμμετέχοντα. Η συμπλήρωση της φόρμας δεν έχει οικονομική επιβάρυνση για το συμμετέχοντα. 3. Η κλήρωση των Δώρων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 13:00 στα γραφεία του Διοργανωτή (οδός Δαβάκη αρ. 58, Καλλιθέα) και θα αναδείξει πέντε (5) νικητές. 4. Το Δώρο για τον κάθε νικητή περιλαμβάνει ένα video game για PC, το οποίο παραλαμβάνεται με απευθείας download από το site www.steampowered.com. Κάθε νικητής με την ανάδειξή του θα λαμβάνει μέσω e-mail τον δικό του μοναδικό κωδικό για να κάνει download το παιχνίδι στον υπολογιστή του. 5. Κάθε νικητής μπορεί να ενημερωθεί για τη διαδικασία παραλαβής του Δώρου του τηλεφωνώντας στα γραφεία του Διοργανωτή. Για την παραλαβή του κωδικού του ο κάθε νικητής θα πρέπει να αποδεικνύει με επίσημο έγγραφο την εγκυρότητα των στοιχείων του. 6. Το Δώρο κάθε νικητή είναι προσωπικό, δεν μεταβιβάζεται και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα δώρα. 7. Ο «Διοργανωτής» ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιαδήποτε βλάβη ήθελε τυχόν προκληθεί στους νικητές από τη χρήση του. 8. Δια της επιτυχούς συμμετοχής στο διαγωνισμό ο εκάστοτε συμμετέχων αναγνωρίζει ότι τα προσωπικά του δεδομένα, όπως θα προκύψουν από τη συμμετοχή του στον Διαγωνισμό, θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας από τον «Διοργανωτή» για το σκοπό της εξυπηρέτησης, παρακολούθησης και διεξαγωγής του Διαγωνισμού. Έπειτα από τη διεξαγωγή της κλήρωσης τα στοιχεία των συμμετεχόντων θα καταστραφούν. 9. Ο «Διοργανωτής» διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει όλους ή μερικούς από τους όρους του Διαγωνισμού, να παρατείνει την διάρκειά του ή να μεταβάλλει τις ημερομηνίες κατά την εύλογη κρίση του, να ματαιώσει ή να τερματίσει τον Διαγωνισμό οποτεδήποτε με ανακοίνωσή του προς τους συμμετέχοντες μέσω του ιστοτόπου www.sport-fm.gr χωρίς να φέρει καμία ευθύνη απέναντι στους συμμετέχοντες ή άλλο πρόσωπο. 10. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής και συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση έναντι του «Διοργανωτή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x