Ελλάδα

Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει

Ολιγόωρη… στάση στην Αθήνα πραγματοποιεί η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» επέστρεψαν τη Δευτέρα στη βάση τους από τη Μόσχα όπου έλαβαν μέρος στο τουρνουά «Αλεξάντερ Γκομέλσκι», ωστόσο η παραμονή τους δεν θα διαρκέσει παρά μόνο 24 ώρες. Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και οι παίκτες του θα αναχωρήσουν το μεσημέρι της Τρίτης (15:50) με προορισμό τη Σόφια όπου και θα δώσουν δύο φιλικές αναμετρήσεις με τη Λέφσκι (28/09, 20:30) και την ΜΖΤ Σκοπίων (29/09, 20:00).

Ολιγόωρη… στάση στην Αθήνα πραγματοποιεί η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

Οι «πράσινοι» επέστρεψαν τη Δευτέρα στη βάση τους από τη Μόσχα όπου έλαβαν μέρος στο τουρνουά «Αλεξάντερ Γκομέλσκι», ωστόσο η παραμονή τους δεν θα διαρκέσει παρά μόνο 24 ώρες.

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και οι παίκτες του θα αναχωρήσουν το μεσημέρι της Τρίτης (15:50) με προορισμό τη Σόφια όπου και θα δώσουν δύο φιλικές αναμετρήσεις με τη Λέφσκι (28/09, 20:30) και την ΜΖΤ Σκοπίων (29/09, 20:00).

Στη συνέχεια, οι πρωταθλητές Ελλάδας θα μεταβούν στην Κωνσταντινούπολη για να λάβουν μέρος στο «Two Nations Cup».

Στην αποστολή του «τριφυλλιού» δεν θα βρίσκονται ο Στράτος Περπέρογλου που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και ο Μάικ Μπατίστ που υπέστη διάστρεμμα στο ματς με την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και θα κάνει θεραπείες. Κανονικά θα ταξιδέψουν οι διεθνείς, Νικ Καλάθης και Κώστας Καϊμακόγλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x