Γενικά

Η Αθήνα «υποκλίθηκε» στον Κόμπι! (video)

Ένας από τους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας έκλεισε για χάρη του, λόγω του κόσμου που περίμενε να τον δει από κοντά. Και γιατί αυτό; Φυσικά γιατί πρόκειται για την «αυτού μεγαλειότητα» του μπάσκετ, Κόμπι Μπράιαντ. Ο σταρ των Λέικερς, ως προσκεκλημένος της NIKE, έδωσε το παρών στα εγκαίνια εμπορικού καταστήματος στην Ερμού, γνωρίζοντας την αποθέωση δεκάδων φίλων της πορτοκαλί μπάλας.

Ένας από τους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας έκλεισε για χάρη του, λόγω του κόσμου που περίμενε να τον δει από κοντά.

Και γιατί αυτό;

Φυσικά γιατί πρόκειται για την «αυτού μεγαλειότητα» του μπάσκετ, Κόμπι Μπράιαντ.

Ο σταρ των Λέικερς, ως προσκεκλημένος της NIKE, έδωσε το παρών στα εγκαίνια εμπορικού καταστήματος στην Ερμού, γνωρίζοντας την αποθέωση δεκάδων φίλων της πορτοκαλί μπάλας.

Ο Κόμπι –όπως ήταν φυσικό- γνώρισε την αποθέωση από τους δεκάδες «πιστούς» που τον περίμεναν υπομονετικά στην οδό Ερμού. Ο ίδιος, ως σούπερ σταρ φρόντισε να ανταποδώσει το «καλωσόρισμα», με ένα σύντομο χαιρετισμό και αργότερα πλησιάζοντας το «ένθερμο» κοινό.

Στη συνέχεια, ο πέντε φορές πρωταθλητής του NBA δέχθηκε ερωτήσεις από τους μικρούς θαυμαστές του, όπου μεταξύ άλλων, είπε: «Θέλω είναι να κατακτήσω και άλλα πρωταθλήματα στο ΝΒΑ, αυτός θα είναι πάντα ο στόχος μου», απάντησε ο σούπερ σταρ των Λέικερς, σε ερώτηση για το ποιος είναι ο μεγάλος του στόχος».

Αργότερα, ερωτήθηκε για το πρωτάθλημα της προηγούμενης χρονιάς: «Ο αποκλεισμός από τους Μάβερικς στους περσινούς τελικούς μας “στοίχισε” αρκετά και γι’ αυτό έχω αρχίσει να προετοιμάζομαι σκληρά για την επόμενη σεζόν».

Για το αν θα ερχόταν ποτέ να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα ή στην Ευρώπη, είπε: «Το τηλέφωνό μου -λόγω του lockout στο NBA- χτυπάει συνέχεια. Όποιος θέλει είμαι ανοικτός».

Τέλος, εφόσον πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους παίκτες όλων εποχών, η γνώμη του θα μετράει και με το παραπάνω. Έτσι, ο Κόμπι Μπράιαντ με τη βοήθεια του νέου παίκτη του Πανιωνίου, Τζον Ντίμπλερ έκανε και τον κριτή στα καρφώματα που επιχείρησαν νέοι και επίδοξοι μπασκετμπολίστες σε ένα ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο έξω από το κατάστημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x