Ισπανία

«Παρελθόν» ο Λάουντρουπ από τη Μαγιόρκα

Την παραίτησή του από τη θέση του προπονητή της Μαγιόρκα υπέβαλε την Τρίτη ο Μίκαελ Λάουντρουπ, μετά την κόντρα του με τη διοίκηση του συλλόγου και τον άλλοτε προπονητή της ΑΕΚ Λορένθο Σέρα Φερέρ. Ο Δανός τεχνικός, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου των Βαλεαρίδων Νήσων τη σεζόν 2009-2010, είχε κάνει έντονα παράπονα για τη μεταγραφική πολιτική που ακολουθήθηκε το καλοκαίρι και τον άφησε ουσιαστικά χωρίς επιθετικούς στο ρόστερ.

Την παραίτησή του από τη θέση του προπονητή της Μαγιόρκα υπέβαλε την Τρίτη ο Μίκαελ Λάουντρουπ, μετά την κόντρα του με τη διοίκηση του συλλόγου και τον άλλοτε προπονητή της ΑΕΚ Λορένθο Σέρα Φερέρ.

Ο Δανός τεχνικός, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου των Βαλεαρίδων Νήσων τη σεζόν 2009-2010, είχε κάνει έντονα παράπονα για τη μεταγραφική πολιτική που ακολουθήθηκε το καλοκαίρι και τον άφησε ουσιαστικά χωρίς επιθετικούς στο ρόστερ.

Τη Δευτέρα η Μαγιόρκα είχε απολύσει το «δεξί χέρι» του Λάουντρουπ, Έρικ Λάρσεν με αφορμή την κριτική που είχε ασκήσει στο διοικητικό συμβούλιο σε Μέσα της Δανίας.

Όπως τονίζεται μάλιστα από το Reuters, ο Λάουντρουπ είναι φαβορί για να αναλάβει τον πάγκο του Αμβούργου, αν και πολιορκείται από τις Χετάφε και Σπαρτάκ Μόσχας.


Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x