Αγγλία

Δεν αγοράζει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Σεΐχης

Τις φήμες που τον ήθελαν να έχει καταθέσει πρόταση εξαγοράς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ύψους 1.8 δισεκατομμυρίων ευρώ διέψευσε ο Σεΐχης Χαμάντ μπιν Γιασίμ μπιν Τζαμπέρ αλ-Τανί. Ο πρωθυπουργός του Κατάρ τόνισε ότι δεν μπορεί να εμπλέκεται το όνομά του σε κάθε μεγάλη πώληση που ακούγεται ανά τον κόσμο, τη στιγμή που το 25% των «κόκκινων διαβόλων» βρίσκεται στο χρηματιστήριο της Σινγκαπούρης.

Τις φήμες που τον ήθελαν να έχει καταθέσει πρόταση εξαγοράς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ύψους 1.8 δισεκατομμυρίων ευρώ διέψευσε ο Σεΐχης Χαμάντ μπιν Γιασίμ μπιν Τζαμπέρ αλ-Τανί.

Ο πρωθυπουργός του Κατάρ τόνισε ότι δεν μπορεί να εμπλέκεται το όνομά του σε κάθε μεγάλη πώληση που ακούγεται ανά τον κόσμο, τη στιγμή που το 25% των «κόκκινων διαβόλων» βρίσκεται στο χρηματιστήριο της Σινγκαπούρης.

«Δεν είναι αλήθεια όσα ακούγονται, ανακοινώσαμε μερικές εβδομάδες πριν ότι δεν βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις για αυτό το θέμα (την αγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)» εξήγησε ο Σεΐχης Χαμάντ στο “Al Jazeera” για να συμπληρώσει:

«Πολύς κόσμος μιλάει για το Κατάρ πλέον, ότι θα αγοράσει αυτό, θα αγοράσει εκείνο. Αυτό μάλιστα ανεβάζει την τιμή για οτιδήποτε πωλείται».


Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x