Επικαιρότητα

Φλου φίλε όλα είναι φλου…

Αγωνία σε Μαξίμου, κυβέρνηση, οικονομικό επιτελείο, κόμματα και στην κοινωνία για τις εξελίξεις στο μέτωπο της Οικονομίας. Στο Βερολίνο ο Γιώργος Παπανδρέου. Θα συναντηθεί απόψε με την Καγκελάριο Μέρκελ.

Αγωνία σε Μαξίμου, κυβέρνηση, οικονομικό επιτελείο, κόμματα και στην κοινωνία για τις εξελίξεις στο μέτωπο της Οικονομίας. Στο Βερολίνο ο Γιώργος Παπανδρέου. Θα συναντηθεί απόψε με την Καγκελάριο Μέρκελ.

Στόχος μου να σώσω την Ελλάδα- δεν με ενδιαφέρει η επανεκλογή μου, ξεκαθάρισε ο Πρωθυπουργός μιλώντας σε Γερμανούς βιομηχάνους. Η χώρα μας θα εκπληρώσει όλες τις δεσμεύσεις τις οποίες έχει αναλάβει, τόνισε ο κ. Παπανδρέου.

Η εκταμίευση της 6ης δόσης θα γίνει εγκαίρως μέσα στον Οκτώβριο, τόνισε ο υπουργός Οικονομικών διαβεβαιώνοντας ότι η κυβέρνηση έχει πλήρη έλεγχο των ταμιακών αναγκών «Θεσμικό Ευαγγέλιο» οι αποφάσεις της 21ης Ιουλίου, συμπλήρωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Εντός της εβδομάδας επιστρέφει στην Αθήνα το κλιμάκιο της «τρόικας».

Ακόμα, ο υπουργός Οικονομικών προανήγγειλε αλλαγές στο σύστημα συγκέντρωσης των αποδείξεων, με αύξηση του ποσοστού από το 25% που είναι σήμερα. Στις 9,5 χιλιάδες ευρώ μειώνεται το αφορολόγητο όριο για τους νέους μέχρι 30 ετών και για τους συνταξιούχους άνω των 65.
Έντονη η αντίδραση των κομμάτων της Αντιπολίτευσης.


Απόψε η κρίσιμη ψηφοφορία στην Βουλή για τον ειδικό φόρο στα ακίνητα, μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Ανησυχία για τυχόν διαρροές στο κυβερνητικό στρατόπεδο με πολλούς βουλευτές να εκφράζουν επιφυλάξεις για το μέτρο.

Και η ταλαιπωρία στις μετακινήσεις συνεχίζεται... Μόνο ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, το τραμ και τα ταξί κυκλοφορούν σήμερα. Γενικό «μπλακ άουτ» αύριο με ακινητοποιημένα όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Χειρόφρενο θα τραβήξουν για 48 ώρες, την Τετάρτη και την Πέμπτη οι ιδιοκτήτες ταξί.

Συνεχίζεται και αύριο η απεργία στις Εφορίες, κόντρα στο ενιαίο μισθολόγιο.

Περίπου στο 1 ευρώ το λίτρο θα αρχίσει από τις 15 του επόμενου μήνα η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης, από 70 λεπτά τον προηγούμενο Χειμώνα.

Χρηματιστήριο! Στο συν 0,07% στις 15:25μμ. Στις 785 μονάδες ο γενικός δείκτης.

Ανεβαίνει επικίνδυνα η ένταση στην ανατολική Μεσόγειο. Κοντά στη ζώνη των κυπριακών ερευνών βρίσκεται πλέον το τουρκικό ερευνητικό πλοίο «Πίρι Ρέις» το οποίο συνοδεύεται από πολεμικά σκάφη.

Κ Α Ι Ρ Ο Σ: Γενικά αίθριος και αύριο Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στην Αθήνα τους 29 βαθμούς Κελσίου.

Γιώργος Παπαθανασόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x