Γενικά

Στα θρανία ο Γιάο Μινγκ!

Μπορεί να παράτησε την εκπαίδευση του για να αφοσιωθεί στο μπάσκετ, ωστόσο, αυτό δεν σταματάει τον Γιάο Μινγκ από το να επιστρέψει στο πανεπιστήμιο, τώρα που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση. Ο Κινέζος άσος έμεινε εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων τα τελευταία δύο χρόνια, λόγω τραυματισμού.

Μπορεί να παράτησε την εκπαίδευση του για να αφοσιωθεί στο μπάσκετ, ωστόσο, αυτό δεν σταματάει τον Γιάο Μινγκ από το να επιστρέψει στο πανεπιστήμιο, τώρα που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση.Ο Κινέζος άσος έμεινε εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων τα τελευταία δύο χρόνια, λόγω τραυματισμού.

Δεν άφησε όμως αυτό το διάστημα να πάει χαμένο καθώς ασχολήθηκε με πολλές διαφορετικές δραστηριότητες. Έγινε σχολιαστής αγώνων του κινέζικου πρωταθλήματος, αγόρασε ομάδα μπάσκετ ενώ συμμετείχε και σε αρκετές καμπάνιες.

Αυτά όμως φαίνεται ότι δεν γέμιζαν τον πανύψηλο αθλητή, ο οποίος θέλει να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο του παρελθόντος και να συνεχίσει τις σπουδές του.

«Το επίπεδο της μόρφωσής μου αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε ανάλογο επίπεδο με αυτό παιδιού γυμνασίου» δήλωσε ο Γίαο.

Ο ίδιος πάντως δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα σε ποιο πανεπιστήμιο και σε τι θα εξειδικευτεί όπως τονίζει ο μάνατζέρ του: «Δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα σπουδάσει και σε ποιό πανεπιστήμιο θα πάει. Θα πρέπει να βρει κάποιο πανεπιστήμιο το οποίο θα του προσφέρει ειδικό πρόγραμμα καθώς όπως είναι φυσικό δεν θα μπορεί να παρευρίσκεται σε όλα τα μαθήματα».


Kώστας Γιαννόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x