Γενικά

Νίκησε τον Σπανούλη ο Κόμπι!

Το ότι είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου το ξέραμε. Το ότι μπορεί και να κοουτσάρει, το μάθαμε. Ο… προπονητής Κόμπι Μπράιαντ επικράτησε του ομόλογού του, Βασίλη Σπανούλη σε έναν αγώνα «3 on 3», στον οποίο συμμετείχαν οι νικήτριες ομάδες του τουρνουά που διοργάνωσε η NIKE. Στο ΟΑΚΑ, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, βρέθηκαν περίπου 250 άτομα, ενώ στο τέλος ο V-Span έδωσε στον σταρ των Λέικερς μία φανέλα του Ολυμπιακού, με το νούμερο «24», που έγραφε το όνομά του.

Το ότι είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου το ξέραμε.

Το ότι μπορεί και να κοουτσάρει, το μάθαμε.

Ο… προπονητής Κόμπι Μπράιαντ επικράτησε του ομόλογού του, Βασίλη Σπανούλη σε έναν αγώνα «3 on 3», στον οποίο συμμετείχαν οι νικήτριες ομάδες του τουρνουά που διοργάνωσε η NIKE.

Στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, βρέθηκαν περίπου στα 250 άτομα, ενώ στο τέλος ο V-Span έδωσε στον σταρ των Λέικερς μία φανέλα του Ολυμπιακού, με το νούμερο «24», που έγραφε το όνομά του.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ, Τάκης Τσαγκρώνης, ο Κώστας Μίσσας, ο Παναγιώτης Γιαννάκης και ο Μπάμπης Καραμανλής. Επίσης, ο τζένεραλ μάνατζερ του Ολυμπιακού, Χρήστος Σταυρόπουλος αλλά και ο διευθυντής μάρκετινγκ των «ερυθρολεύκων», Νίκος Λεπενιώτης.

Τη στιγμή που έκανε την εμφάνισή του, ο σταρ των Λέικερς, στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ –όπως ήταν φυσικό- γνώρισε την αποθέωση από τους παρευρισκομένου, με τον ίδιο να λέει: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα, καθώς οι άνθρωποι γνωρίζουν πολύ καλά τα μυστικά του μπάσκετ».

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Βασίλης Σπανούλης έδωσε μία φανέλα του Ολυμπιακού στον Κόμπι Μπράιαντ, με το όνομα του Αμερικανού και το νούμερο «24».

Στη συνέχεια, ο Βασίλης Σπανούλης έδειξε ιδιαίτερα χαρούμενος με τη συμμετοχή του: «Δεν έχει σημασία ποιος πήρε τη νίκη, αλλά είναι μια τεράστια τιμή για τη χώρα μας που ένας παίκτης σαν τον Κόμπε Μπράιαντ», είπε αρχικά ο V-Span και πρόσθεσε: «Είναι μεγάλη χαρά για μένα που βρίσκομαι εδώ, καθώς ο Κόμπι είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών και μακάρι στο μέλλον ακόμη περισσότερο κόσμος να βρίσκεται σε παρόμοιες εκδηλώσεις. Η ιδέα της ΝΙΚΕ ήταν καταπληκτική και χαίρομαι ιδιαίτερα που ο κόσμος ήρθε να τον θαυμάσει, όπως και εγώ».

Με τη σειρά του ο Κόμπι Μπράιαντ υπογράμμισε: «Ευτυχώς όλα κύλησαν πολύ καλά. Στο μπάσκετ κάποιος κερδίζει και κάποιος χάνει. Καταφέραμε να παίξουμε καλή άμυνα και παίξαμε καλό πικ εν ρολ. Υπήρξε ανταγωνισμός και συναγωνισμός και όλα πήγαν καλά».

Τέλος, ο σούπερ σταρ των Λέικερς είπε τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα: «Πάντα ήθελα να έρθω στην Ελλάδα, είναι η πρώτη μου φορά που βρίσκομαι εδώ. Έχω ακούσει πολλές ιστορίες για το πόσο αγαπούν οι Έλληνες το μπάσκετ, καθώς παίζουν από μικρά παιδιά και σήμερα συνειδητοποίησα πόσο πολύ αγαπούν το άθλημα. Υπάρχει πολύ ταλέντο στα μικρά παιδιά, ενώ θα ήθελα να επιστρέψω κάποια στιγμή. Είναι πολύ μεγάλη μου τιμή που βρίσκομαι εδώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x