Έρευνα στα γραφεία της Ρίβερ Πλέιτ στο Μπουένος Άιρες και της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αργεντινής διεξήγαγε η αστυνομία της χώρας την Τρίτη, ψάχνοντας στοιχεία για οικονομικές απάτες και ξέπλυμα χρήματος.
Η εντολή για να ψάξουν τα γραφεία μίας από τις πιο διάσημες ομάδες στη Λατινική Αμερική δόθηκε από έναν ομοσπονδιακό δικαστή, ύστερα από υπόδειξη του δικηγόρου Αλεχάντρο Σάντσες.
Ο Σάντσες υποστήριξε ότι οι «μιγιονάρος», οι οποίοι υποβιβάστηκαν πέρσι για πρώτη φορά στα 110 χρόνια ζωής τους, έχουν εμπλακεί σε υποθέσεις με οικονομικές απάτες, ξέπλυμα χρήματος και διατήρηση διπλών βιβλίων.
Οι Αρχές έψαξαν επίσης και τα γραφεία της AFA, με τον εκτελεστικό γραμματέα της να δηλώνει: «Η έρευνα έγινε από τον δικαστή, ο οποίος μας συγχέει με την υπόθεση της Ρίβερ Πλέιτ».
Νίκος Μάρκου
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






