Europa League

«Ήρθαμε για να νικήσουμε την ΑΕΚ»

Με… άγριες διαθέσεις ήρθε στην Αθήνα η Στουρμ Γκρατς. Ο προπονητής της ομάδας, Φράνκο Φόντα, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου εν όψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για το Europa League, έθεσε ως στόχο τη νίκη.

Με… άγριες διαθέσεις ήρθε στην Αθήνα η Στουρμ Γκρατς.

Ο προπονητής της ομάδας, Φράνκο Φόντα, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου εν όψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για το Europa League, έθεσε ως στόχο τη νίκη.

«Ήρθαμε στην Αθήνα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Η ομάδα μου είναι αρκετά δυνατή για να ανταγωνιστεί οποιονδήποτε αντίπαλο.

Δεν θα πέσουμε, φυσικά, στην παγίδα να αφήσουμε την ΑΕΚ να κάνει το δικό της παιχνίδι, αλλά θέλουμε έχοντας διασφαλίσει την άμυνά μας, να δημιουργήσουμε κι εμείς κινδύνους», τόνισε ο Γερμανός τεχνικός, ενώ δεν αποκάλυψε τα πλάνα του. «Ο Γιούργκεν Ζόιμελ και ο Μίλαν Ντούντιτς προπονούνται με την ομάδα. Αν θα παίξουν βασικοί δεν το έχω αποφασίσει ακόμη».

Ερωτηθείς για τις αρετές και τις αδυναμίες της ΑΕΚ, απάντησε: «Η ΑΕΚ έχει επικίνδυνους παίκτες στην επίθεση, όπως ο Γκούντγιονσεν, ο Λυμπερόπουλος και ο Λεονάρντο. Πρόκειται για παίκτες που τους ξέρουμε. Δεν θέλω να μιλήσω για τις πιθανές αδυναμίες του αντιπάλου για ευνόητους λόγους».

Όσο για τις αναμνήσεις του από το ΟΑΚΑ, είπε: «Πριν από δύο χρόνια είχαμε χάσει με 1-0 από τον Παναθηναϊκό, αλλά ήμασταν καλύτεροι. Έτσι, δεν έχω άσχημες αναμνήσεις από αυτό το γήπεδο».

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών, ο αμυντικός της Στουρμ, Τόμας Μπουργκστάλερ, είπε: «Είναι ασυνήθιστο, αλλά ευχάριστο, να έρχεσαι για ένα εκτός έδρας ματς δύο μέρες νωρίτερα. Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε την Ακρόπολη κι έμεινα εντυπωσιασμένος, γιατί δεν είχα ξαναέρθει στην Αθήνα».

Όσο για το έργο του απέναντι στους επιθετικούς της ΑΕΚ, ανέφερε: «Ξέρω καλά τον Γκούντγιονσεν και τον Λυμπερόπουλο, τους έχω παρακολουθήσει πολλές φορές στο παρελθόν από την τηλεόραση και είναι δύο επιθετικοί υψηλού επιπέδου. Όμως δεν θα πρέπει να επικεντρωθούμε σε έναν παίκτη. Θα έχουμε ένα δύσκολο ματς στο ΟΑΚΑ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x