Inside Sports με τον Βασίλη Σαμπράκο

Τσάκας, Τζίγκερ και Βγενό στην Παιανία

Εχω ξοδέψει πολλές ώρες τις τελευταίες ημέρες στην προσπάθειά μου να καταλάβω τι ακριβώς κάνουν αυτή την εποχή ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και ο Ανδρέας Βγενόπουλος, με γκεστ σταρ τον Βλάση Τσάκα, στην υπόθεση του Παναθηναϊκού. Εχω ακούσει σενάρια, εικασίες και εκτιμήσεις που με μπερδεύουν περισσότερο από τα μέτρα που ανακοινώνει σε αυτό το διαρκές refresh ο Μπένι για την ελληνική οικονομία. Πολύ λάδι, και από τηγανίτα τίποτα.

Εχω ξοδέψει πολλές ώρες τις τελευταίες ημέρες στην προσπάθειά μου να καταλάβω τι ακριβώς κάνουν αυτή την εποχή ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και ο Ανδρέας Βγενόπουλος, με γκεστ σταρ τον Βλάση Τσάκα, στην υπόθεση του Παναθηναϊκού.

Εχω ακούσει σενάρια, εικασίες και εκτιμήσεις που με μπερδεύουν περισσότερο από τα μέτρα που ανακοινώνει σε αυτό το διαρκές refresh ο Μπένι για την ελληνική οικονομία. Πολύ λάδι, και από τηγανίτα τίποτα.

Του Βασίλη Σαμπράκου
info@sambrakos.com


Και, εντάξει, ο Τσάκας να μην το καταλαβαίνει ότι όλα αυτά μόνο εκνευρισμό προκαλούν στον οργανισμό του Παναθηναϊκού. Δεν είναι όμως δυνατόν να μην αντιλαμβάνονται τι κάνουν αυτή την περίοδο ο Βαρδινογιάννης και ο Βγενόπουλος. Ότι δηλαδή έχουν φτάσει να γίνονται πρωταγωνιστές ακόμη και στα ανέκδοτα που βγάζουν αυτές τις μέρες στην Παιανία οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, οι οποίοι με αυτό τον τρόπο διασκεδάζουν την ανησυχία τους για το επαγγελματικό και ποδοσφαιρικό μέλλον τους στο Τριφύλλι.

Ο Τσάκας και ο πρίγκιπας έχουν γίνει στην Παιανία ανέκδοτο. Δεν γίνεται όμως να καταντούν ανέκδοτο ο νυν μεγαλομέτοχος και ο επίδοξος μεγαλομέτοχος. Και οι δύο αυτά θα τα βρουν μπροστά τους, ή καλύτερα θα τα βρει μπροστά του όποιος τελικώς πάρει επάνω του την ευθύνη της διοίκησης και της χρηματοδότησης του Παναθηναϊκού.

Όλα αυτά βεβαίως θα τα βρει μπροστά της και η ομάδα, κι ας έχει σταθεί τυχερή να έχει ρεπό σε αυτές τις αγωνιστικές του πιο κουτσουρεμένου πρωταθλήματος της σύγχρονης πρώτης εθνικής κατηγορίας. Τα ρεπό τελειώνουν και πλησιάζει η ώρα που ο Παναθηναϊκός θα ξαναμπεί στο τερέν και, κυρίως, θα ξανασμίξει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ.

Για τον Τσάκα και τον πρίγκιπα, που έχουν ήδη γίνει trendy topics στο twitter δεν έχω πολλά να πω. Θα τους πάρω, όπως όλοι μας, στα σοβαρά μόνο αν εμφανιστούν, αν εμφανίσουν λεφτά και αν πάρουν μετοχές. Προτού καταντήσουν trendy topics και αυτοί, ο Τζίγκερ και ο Βγενό πρέπει επιτέλους να καθίσουν σε ένα τραπέζι και να βγάλουν μια άκρη.

Όσο δεν το κάνουν, το μόνο που καταφέρνουν είναι να δημιουργούν στους εαυτούς τους την προοπτική να καταντήσουν σαν τους Ελληνες πολιτικούς της εποχής. Δημιουργούν αποστροφή στον κόσμο του Παναθηναϊκού, που φτάνει να μην θέλει να ακούει για αυτούς, ούτε να τους βλέπει μπροστά τους.

Τον κόσμο δεν τον ενδιαφέρει πολύ η ΓΗΠΕΛ και οι επιστολές. Ο Παναθηναϊκός τον καίει τον κόσμο και η προοπτική της αγαπημένης του ομάδας. Οσο επιμένουν να το αγνοούν αυτό ο Τζίγκερ και ο Βγενόπουλος, το μόνο που καταφέρνουν είναι να κουράζουν τον κόσμο, που χάνει την υπομονή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x