Ελλάδα

Ενίσχυση για το Ρέθυμνο

Την απόκτηση του Αμερικανού Τάρικ Τζόνσον ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης ο ΑΓΟΡ. Ο 30χρονος γκαρντ, που υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με το σύλλογο του Ρεθύμνου, αποτελεί τον αντικαταστάτη του Βούκατσιν Άλεξιτς που δεν ικανοποίησε με την απόδοση του τον κόουτς Στέργιο Κουφό και είδες νωρίς την πόρτα της εξόδου.

Την απόκτηση του Αμερικανού Τάρικ Τζόνσον ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης ο ΑΓΟΡ.

Ο 30χρονος γκαρντ, που υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με το σύλλογο του Ρεθύμνου, αποτελεί τον αντικαταστάτη του Βούκατσιν Άλεξιτς που δεν ικανοποίησε με την απόδοση του τον κόουτς Στέργιο Κουφό και είδε νωρίς την πόρτα της εξόδου.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Τάρικ Τζόνσον (30 ετών, 1,92 μ., guard) για τον επόμενο χρόνο».

Το who is who του Τάρικ Τζόνσον

Ο Αμερικανός με κοινοτικό διαβατήριο (Βρετανικό) την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Κύπρο με την φανέλα της ΕΘΑ Εγκωμής, με την οποία πανηγύρισε το νταμπλ. Επίσης, έχει αγωνιστεί στο κολεγιακό πρωτάθλημα του NCAA και είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Κάμπελ. Μεταξύ άλλων έχει θητεύσει σε ομάδες της Αγγλίας, της Γερμανίας, της Ολλανδίας και της Ισπανίας (Ταραγόνα και Χοσπιταλέτ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x