Stoiximan Super League

Τράι… for Olympiacos!

Ασορτί με το άσχημο κλίμα που γενικά επικρατεί στην ΑΕΚ ήταν τα μαντάτα από τον τραυματισμό του Τραϊανού Δέλλα. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο «Κολοσσός» την Παρασκευή (μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τη Στουρμ) έδειξαν θλάση και πλέον θα προσπαθήσει να προλάβει -όχι το κυριακάτικο ματς με τον Πανιώνιο, αλλά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μετά από δύο εβδομάδες.

Ασορτί με το άσχημο κλίμα που γενικά επικρατεί στην ΑΕΚ ήταν τα μαντάτα από τον τραυματισμό του Τραϊανού Δέλλα.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο «Κολοσσός» την Παρασκευή (μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τη Στουρμ) έδειξαν θλάση και πλέον θα προσπαθήσει να προλάβει -όχι το κυριακάτικο ματς με τον Πανιώνιο, αλλά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μετά από δύο εβδομάδες.

Εκτός του Δέλλα, όμως (στον οποίο συγκεκριμένα ο απεικονιστικός έλεγχος έδειξε θλάση υποκνημιδίου δεξιά), η ΑΕΚ δεν μπορεί να υπολογίζει για τη Νέα Σμύρνη τον Γεωργέα -που ακολούθησε ξανά ατομικό την Παρασκευή (όπως και ο Παντελής Καφές), αλλά και τον Κωνσταντόπουλο (που πήρε σήμερα εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο).

Αντίθετα, κανονικά θα μπορέσει να βρεθεί εκεί ο Σάββας Γκέντσογλου, που επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και (όπως και οι Μάκος, Μανωλάς που ήταν τιμωρημένοι με τη Στουρμ) ετοιμάζεται να επιστρέψει και στην ενδεκάδα. Οι σκέψεις, δε, του Μανόλο Χιμένεθ για 'κείνη αναμένεται να φανούν στην τελευταία προπόνηση του Σαββάτου (που είναι προγραμματισμένη για τις 18:30).

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x