Stoiximan Super League

Ψάχνει γιατρικό

Το θετικό αποτέλεσμα που θα επαναφέρει την ηρεμία, θα ψάξει η Κέρκυρα στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα (Κυριακή 2/10,16:00). Η ομάδα του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς έχει ξεκινήσει με τον χειρότερο τρόπο και πλέον δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες.

Το θετικό αποτέλεσμα που θα επαναφέρει την ηρεμία θα ψάξει η Κέρκυρα στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα (Κυριακή 2/10,16:00).

Η ομάδα του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς έχει ξεκινήσει με τον χειρότερο τρόπο και πλέον δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες.

Η βαριά ήττα από τον Πανιώνιο και η προβληματική μέχρι στιγμής αγωνιστική εικόνα, οδήγησαν τον προπονητή της Κέρκυρας σε παραίτηση, η οποία δεν έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση των «Φαιάκων». Το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό και μια νίκη πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος θα βοηθήσει στο να αντιστραφεί το κλίμα.

Στην προπόνηση της Παρασκευής, που διεξήχθη το απόγευμα, οι παίκτες της Κέρκυρας δούλεψαν αρκετά στο τελείωμα των φάσεων και την τακτική που θα ακολουθήσουν στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε για ακόμα μια ημέρα ο Γιώργος Παρασκευαϊδης, ενώ εκτός έμεινε ο Φλαβίνιο. Το ευχάριστο ήταν η επιστροφή του Θανάση Τσίγκα, ο οποίος ξεκίνησε ελαφρύ τρέξιμο.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι στα Ιωάννινα θα ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει το απόγευμα στην πρωτεύουσα της Ηπείρου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x