Ελλάδα

«Το μπάσκετ ενώνει τους λαούς»

Τα καλύτερα λόγια είπε ο Παναγιώτης Γιαννάκης για το τουρνουά «Two Nations Cup», σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «CNN Turk». «Το μπάσκετ ενώνει τους λαούς που δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν», δήλωσε -μεταξύ άλλων- ο «Δράκος», ο οποίος πρόκειται να βραβευθεί από τους διοργανωτές για την πολυετή προσφορά του στο άθλημα.

Τα καλύτερα λόγια είπε ο Παναγιώτης Γιαννάκης για το τουρνουά «Two Nations Cup», σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «CNN Turk».

«Το μπάσκετ ενώνει τους λαούς που δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν», δήλωσε -μεταξύ άλλων- ο «Δράκος», ο οποίος πρόκειται να βραβευθεί από τους διοργανωτές για την πολυετή προσφορά του στο άθλημα.

«Πρόκειται για σπουδαίο τουρνουά. Είναι νωρίς ακόμη για να πούμε αν αυτές οι τέσσερις ομάδες θα βρίσκονται τον επόμενο Μάιο στο Final 4 της Ευρωλίγκας, αλλά σίγουρα είναι σπουδαίες ομάδες. Το σημαντικό μήνυμα είναι ότι για μια ακόμη φορά το μπάσκετ ενώνει δύο λαούς που δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν. Ο καθένας μόνος του μπορεί να πετύχει πολλά, αλλά με τη βοήθεια του συνανθρώπου του, του συμπαίκτη του μπορεί να πετύχει ακόμη περισσότερα», ήταν τα λόγια του Παναγιώτη Γιαννάκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x