Stoiximan Super League

Το αφεντικό επέστρεψε!

Με ένα γκολ του Σίσιτς (στο ντεμπούτο του) στο 30’, ο ΟΦΗ νίκησε 1-0 τον Εργοτέλη στο «Γεντί Κουλέ», έγινε και πάλι… αφεντικό στην Κρήτη και ταυτόχρονα, πανηγύρισε την πρώτη του νίκη -από τότε που επέστρεψε- στη Super League.

Με ένα γκολ του Σίσιτς (στο ντεμπούτο του) στο 30’, ο ΟΦΗ νίκησε 1-0 τον Εργοτέλη στο «Γεντί Κουλέ», έγινε και πάλι… αφεντικό στην Κρήτη και ταυτόχρονα, πανηγύρισε την πρώτη του νίκη -από τότε που επέστρεψε- στη Super League.

Παίκτες και πάγκος του Εργοτέλη φώναξαν για οφσάιντ στο γκολ, για μία, πάντως, πολύ δύσκολη φάση.

Έπρεπε να δούμε… πολλά ριπλέι για να καταλήξουμε στο ότι ο Σλοβένος καλύπτεται από τον Τζούνιορ.



Διάθεση για… μπάλα από το πρώτο λεπτό του ματς έδειξαν ΚΑΙ οι δύο ομάδες. Ο Εργοτέλης μπήκε πιο δυνατά, χάνοντας, μάλιστα, -την μοναδική του, στο πρώτο ημίχρονο- μεγάλη ευκαιρία, μόλις, στο 2', με την εξ επαφής κεφαλιά του Γιοβάνοβιτς!

Ωστόσο, με τη συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου στο παιχνίδι, ο ΟΦΗ ισορρόπησε και σταδιακά, πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Αφού, λοιπόν, πίεσε ασφυκτικά τους φιλοξενούμενους για ένα δεκάλεπτο (20'-30'), κατάφερε… πάνω στο μισάωρο να ανοίξει το σκορ με τον Σίσιτς.

Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του κ. Κύρκου για το πρώτο ημίχρονο, με τον ΟΦΗ να πηγαίνει στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου οπισθοχώρησε, δίνοντας χώρο στον Εργοτέλη. Ωστόσο, οι παίκτες του Νίκου Καραγεωργίου δεν μπορούσαν, παρά την πρωτοβουλία τους, να απειλήσουν την εστία του Κάρολ -η μόνη φορά, ήταν με την κεφαλιά του Χίμπλινγκερ στο 54'.

Αντίθετα, οι γηπεδούχοι, με τον Σουμπίνιο σε… τρελά κέφια, έπαιζαν εξαιρετικά στην αντεπίθεση και είχαν ευκαιρίες να «καθαρίσουν» τη νίκη!

Βλέποντας την ομάδα του να μην δημιουργεί, ο Καραγεωργίου τα έπαιξε όλα για όλα, ρίχνοντας στο ματς (και) τον Κατσικοκέρη και ο 23χρονος επιθετικός λίγο έλλειψε να τον δικαιώσει, αλλά η κεφαλιά του στο 80' πέρασε, μόλις, άουτ!

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή του Εργοτέλη, με τον ΟΦΗ να παίρνει, τελικά, το πρώτο του… τρίποντο στη σεζόν!







ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Κάρολ, Βερόν, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Μπουλούτ, Κάλατζιτς, Καμπάνταης (75' Μάντζιος), Γεωργίου, Παπουλής, Σίσιτς (71' Λόπεθ), Σουμπίνιο

Στον πάγκο: Βεζυρίδης, Ρόβας, Ζορμπάς, Μπόντορ, Σόουζα

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Πίρσον, Σασιασβίλι, Γιοβάνοβιτς, Βίσιο, Χίμπλινγκερ, Μπέτο (59' Ολίσε), Τζούνιορ (79' Κυριακίδης), Φραγκουλάκης, Ρομάνο, Μπούντιμιρ, Κουτσιανικούλης (76' Κατσικοκέρης)

Στον πάγκο: Καβουσάκης, Γιαλούσης, Σαρρής, Νταντόμο

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κύρκος (Ηπείρου)
ΒΟΗΘΟΙ: Τάτσης (Ηπείρου), Φραγκιαδάκης (Δωδ/νήσου)

Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x