Τους τόνους μετά τη νίκη (3-0) επί της Ίντερ στο «Τζουζέπε Μεάτσα» προσπαθούν να ρίξουν στη Νάπολι. Συγκεκριμένα, ο Εζέκιελ Λαβέτσι τόνισε πως οι «παρτενοπέι» πρέπει να μεγαλώσουν πρώτα ως ομάδα και μετά να εκφράσουν την επιθυμία για την κατάκτηση του ιταλικού πρωταθλήματος.
«Πρόκειται για σημαντική νίκη, αλλά οι κερδισμένοι βαθμοί παραμένουν τρεις. Πρέπει να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας, αλλά παράλληλα να πανηγυρίσουμε αυτή τη νίκη», ανέφερε αρχικά ο 26χρονος επιθετικός και πρόσθεσε:
«Πρέπει να δείχνουμε την αξία μας σε κάθε αγώνα και να μεγαλώσουμε σαν ομάδα, για να αρχίσουμε να συζητούμε για πρωτάθλημα».
Σταύρος Καλογεράκης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






