Μουσική

Gaga… ψάξου. Έρχεται ο Gallagher!

Είναι γνωστό ότι ο Noel Gallagher δεν μασάει τα λόγια του και ό,τι λέει, είθισται, να γίνεται πρωτοσέλιδο στο Νησί… Ο άλλοτε «εγκέφαλος» των OASIS, άφησε για λίγο στην άκρη την κόντρα με τον αδερφό του, Liam, τα σχόλια για την αγαπημένη του Manchester City, τη μισητή Man United και όλα τα υπόλοιπα με τα οποία ασχολείται συνήθως στις συνεντεύξεις του, για… να περιλάβει την Lady Gaga!

Είναι γνωστό ότι ο Noel Gallagher δεν μασάει τα λόγια του και ό,τι λέει, είθισται, να γίνεται πρωτοσέλιδο στο Νησί…

Ο άλλοτε «εγκέφαλος» των OASIS, άφησε για λίγο στην άκρη την κόντρα με τον αδερφό του, Liam, τα σχόλια για την αγαπημένη του Manchester City, τη μισητή Man United και όλα τα υπόλοιπα με τα οποία ασχολείται συνήθως στις συνεντεύξεις του, για… να περιλάβει την Lady Gaga!

Ο Noel, ο οποίος πλέον ακολουθεί solo καριέρα, ρωτήθηκε από το περιοδικό «Q» για τη Lady Gaga και τη μουσική της…

«Μαλ…ίες. Δεν δίνω δεκάρα για τη Lady Gaga. Όταν αναφέρεται κάποιος σε αυτήν μιλάει για το φόρεμά από κρέας που έβαλε και άλλα τέτοια που έχουν να κάνουν με το ότι προκαλεί. Πού στο… διάολο είναι η μουσική της; Γιατί κανείς δεν αναφέρεται σε αυτή;», είπε αρχικά…

Κι αν κάποιοι αναρωτήθηκαν γιατί τέτοιο άχτι για την pop καλλιτέχνιδα, στη συνέχεια των δηλώσεών του, θα βρουν την απάντηση. Αν είσαι μουσικός, πόσω μάλλον ο Noel Gallagher, και όλη την ημέρα αναγκάζεσαι να ακούς Lady Gaga, τότε… μία παράκρουση θα την πάθεις…

«Τα τραγούδια της παίζονται κάθε μέρα σπίτι μου από το δωμάτιο της κόρης μου, η οποία είναι fan της. Μου μοιάζει με μία Madonna σε πιο light έκδοση… Τουλάχιστον η Madonna ήταν Hardcore. Ήταν πρωτοποριακή και κατάφερε να τραβήξει τα όρια της μουσικής της αλλά και τους εαυτού της στα άκρα… Την Lady Gaga δεν θα την ακούει κανείς σε 20 χρόνια».



Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x