Stoiximan Super League

«Οικογένεια στα δύσκολα»!

Περήφανος για την αντίδραση της ομάδας του -τόσο στο γήπεδο, όσο και στους πανηγυρισμούς του γκολ με τον Πανιώνιο- εμφανίστηκε ο Μανόλο Χιμένεθ! Πριν συναντηθεί με τον Αδαμίδη και τον… ευχαριστήσει για τη στήριξη πριν το ματς της Ν. Σμύρνης (αλλά και ενόψει συνάντησης που θα έχει και ο μάνατζέρ του με τον πρόεδρο), ο Ανδαλουσιανός δήλωσε κάτι παραπάνω από ευχαριστημένος στους παίκτες του για την εικόνα «οικογένειας» που έβγαλαν στα δύσκολα.

Περήφανος για την αντίδραση της ομάδας του -τόσο στο γήπεδο, όσο και στους πανηγυρισμούς του γκολ με τον Πανιώνιο- εμφανίστηκε ο Μανόλο Χιμένεθ!

Πριν συναντηθεί με τον Σταύρο Αδαμίδη και τον… ευχαριστήσει για τη στήριξη που του παρείχε πριν το ματς της Νέας Σμύρνης (αλλά και ενόψει συνάντησης που θα έχει και ο μάνατζέρ του με τον πρόεδρο), ο Ανδαλουσιανός δήλωσε κάτι παραπάνω από ευχαριστημένος στους παίκτες του για την εικόνα «οικογένειας» που έβγαλαν στα δύσκολα.

Πριν την προπόνηση της Τρίτης, στην οποία τελικά βρέθηκε εκείνος και όχι ο Νίκος Κωστένογλου, ο Χιμένεθ είχε ολιγόλεπτο τετ α τετ με τον Σταύρο Αδαμίδη. Αφού, λοιπόν, ο Ανδαλουσιανός εξέφρασε τα (εύλογα) παράπονά του για τους χειρισμούς της διοίκησης μετά το ματς με τη Στουρμ (και για το ότι παρουσιαζόταν ήδη έτοιμος ο διάδοχός του) στη συνέχεια εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για το… χειρισμό της ίδιας κατάστασης από τους παίκτες του.

Μιλώντας σ’ αυτούς πριν την προπόνηση -και αναγνωρίζοντας την πίεση που είχε δημιουργηθεί στην ομάδα πριν το ματς- ο Χιμένεθ χαρακτήρισε μεγάλη νίκη (δεδομένων των συνθηκών) αυτή που κατέκτησαν στη Νέα Σμύρνη. Αφού το αιτιολόγησε, λοιπόν, «όχι μόνο με τον τρόπο που πανηγυρίσαμε, αλλά και με όσα κάναμε στο γήπεδο όλοι μαζί», τους τόνισε χαρακτηριστικά: «Δείξαμε ότι είμαστε μια μεγάλη οικογένεια. Και το κάναμε στα δύσκολα».

Την ίδια ώρα, όμως, που τα… πολύ δύσκολα της σχέσης του Χιμένεθ με την ΑΕΚ μοιάζουν να έχουν περάσει, η διατάραξη των σχέσεων εμπιστοσύνης των δύο πλευρών ήταν αρκετή για να μην αναβληθεί το (προγραμματισμένο από πριν) ραντεβού με τον εκπρόσωπό του, Αλβάρο Τόρες (που βρίσκεται από τη Δευτέρα στην Αθήνα και θα συναντηθεί την Τρίτη με τον Αδαμίδη).

Εκεί όπου η ατζέντα δεν θα συμπεριλαμβάνει (αν και ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος με τους χειρισμούς της ΠΑΕ) το θέμα που υπολογιζόταν προ Νέας Σμύρνης («διαζύγιο» και διευθέτηση της αποζημίωσης). Αλλά σίγουρα θα περιλαμβάνει αίτημα διαβεβαίωσης απ’ την πλευρά Χιμένεθ πως θα μπορεί να εργαστεί από ‘δω και πέρα χωρίς «το πιστόλι στον κρόταφο».

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x