Πόλο

Με άνεση

Δεν αντιμετώπισε προβλήματα κόντρα στο Αργοστόλι ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 13-3 της νεοφώτιστης ομάδας στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Α1 πόλο των ανδρών και απέδειξαν πως δίκαια συγκαταλέγονται στα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αντίθετα, οι Κεφαλλονίτες μάλλον θα παλέψουν για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Δεν αντιμετώπισε προβλήματα κόντρα στο Αργοστόλι ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 13-3 της νεοφώτιστης ομάδας στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Α1 πόλο των ανδρών και απέδειξαν πως δίκαια συγκαταλέγονται στα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αντίθετα, οι Κεφαλλονίτες μάλλον θα παλέψουν για την παραμονή τους στην κατηγορία. Oι παίκτες του Φάνη Κουντουσιού "καθάρισαν" την αναμέτρηση από την πρώτη περιόδο, όταν και προηγήθηκαν με 6-0. Κορυφαίος του "τριφυλλιού" ήταν ο Αλιχανίδης με τρία γκολ.


Τα 8λεπτα: 6-0, 1-1, 3-1, 3-1

Παναθηναϊκός (Φάνης Κουντουδιός): Κοκκινάκης 1, Κόχειλας Γ. 1, Αφρουδάκης Γ. 2, Κομάντινα 2, Τσόκας 1, Φαναριώτογλου 2, Αλιχανίδης 3, Δερμιτζάκης 1

Αργοστόλι (Δημήτρης Κρητικός): Δουδέσης Π. 1, Δουδέσης Ε. 1, Σαλάχας 1


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x