Γενικά

Αντελίνος…

Η ιδέα ο Αντελίνο Βιεϊρίνια να φορέσει μία μέρα τη φανέλα της Εθνικής… έπεσε, πρόσφατα, στο τραπέζι της ΕΠΟ! Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ έχει πληθώρα συμμετοχών (συνολικά 92) σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας, αλλά δεν έχει παίξει ΠΟΤΕ στην Ανδρών, μολονότι έχει κατά καιρούς κληθεί σε προεπιλογές. Στην ΕΠΟ έχουν μέσα τους μια κρυφή ελπίδα σε αυτήν την ιστορία, καθώς οι κανονισμοί της UEFA για τις ιθαγένειες γίνονται πιο ελαστικοί χρόνο με το χρόνο.

Η ιδέα ο Αντελίνο Βιεϊρίνια να φορέσει μία μέρα τη φανέλα της Εθνικής… έπεσε (προς συζήτηση), πρόσφατα, στο τραπέζι της ΕΠΟ!

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ έχει πληθώρα συμμετοχών (συνολικά 92) σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας, αλλά δεν έχει παίξει ΠΟΤΕ στην Ανδρών, μολονότι έχει κατά καιρούς κληθεί σε προεπιλογές.

Από τη στιγμή, λοιπόν, που οι κανονισμοί της UEFA για τις ιθαγένειες ποδοσφαιριστών γίνονται πιο ελαστικοί χρόνο με το χρόνο, στην ΕΠΟ έχουν μέσα τους μια κρυφή ελπίδα σε αυτήν την ιστορία…

Το θέμα έχει φτάσει μέχρι στιγμής εκεί.

Δηλαδή, περιορίζεται σε καθαρά φιλολογικό επίπεδο, γιατί αυτήν τη στιγμή όλοι ασχολούνται μόνο με το κρίσιμο ματς με την Κροατία.

Όταν περάσουν οι αγώνες, το ζήτημα, λογικά, θα επανέλθει.

Ο Βιεϊρίνια διανύει τον τέταρτο χρόνο του στη χώρα μας, έχει Ελληνίδα σύντροφο και στην Εθνική ομάδα υπάρχει ο συμπατριώτης του, Φερνάντο Σάντος.

Ωστόσο, από εκεί και πέρα δεν γνωρίζουμε τι θέλει ο ίδιος ο παίκτης μπροστά σε τέτοια προοπτική…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x