Ο Γιούρι Ζντοβτς θα είναι ο επόμενος προπονητής του ΠΑΟΚ mateco.
Οι συζητήσεις που είχαν προχωρήσει μεταξύ των δυο πλευρών κατέληξαν τελικά σε συμφωνία.
Έτσι, ο Σλοβένος θα αποτελέσει τον διάδοχο του Μάσιμο Καντσελιέρι και θα καθοδηγήσει τον «δικέφαλο του Βορρά» στη νέα σεζόν.
Φυσικά ο Ζντοβτς είναι κάτι παραπάνω από γνώριμος στην Ελλάδα, καθώς μετά τη σπουδαία καριέρα του ως παίκτης στον Ηρακλή (και ένα πέρασμα από τον Πανιώνιο), έκατσε στον πάγκο του «γηραιού» τη σεζόν 2005-06 και σε αυτόν της ΑΕΚ τη διετία 2015-17.
Έπειτα ανέλαβε τις Τσεντεβίτα, Ολίμπια Λουμπλιάνα, Μετροπόλιτανς, Ζαλγκίρις Κάουνας και Μπούρσασπορ, ενώ την περασμένη χρονιά δεν βρισκόταν σε κάποια ομάδα.
Διαβάστε Επίσης
Μεταγραφικός πυρετός στον ΠΑΟΚ: Προφορική συμφωνία με Τέιλορ! Είπε το «ναι» ο Μεϊτέ, υπογράφει για 1+1 στον ΠΑΟΚ! Στον ΠΑΟΚ ο Παβλένκα μέχρι το 2027 Οι μακέτες της νέας Τούμπας: «Υλοποιεί κάθε δέσμευσή του ο Ιβάν Σαββίδης, οι διαδικασίες είναι σε εξέλιξη εδώ και καιρό»Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






