Ελλάδα

Νίκησε Ντερόν και Έρτσεγκ

Με νίκη ολοκλήρωσε τις φιλικές αναμετρήσεις του στην Κωνσταντινούπολη ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε της Μπεσίκτας με σκορ 87-80. Οι «ερυθρόλευκοι» που αγωνίστηκαν χωρίς τον Κεϊλίν Λούκας, εκτός από ένα «νεκρό διάστημα» στο τρίτο δεκάλεπτο, ήταν εμφανώς καλύτεροι από την ομάδα των Ντερόν Ουίλιαμς και Ζόραν Έρτσεγκ, φτάνοντας δίκαια στο θετικό αποτέλεσμα. Κορυφαίοι οι Γκετσεβίτσιους και Χάινς με 19 και 17 πόντους αντίστοιχα.

Με νίκη ολοκλήρωσε τις φιλικές αναμετρήσεις του στην Κωνσταντινούπολη ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε της Μπεσίκτας με σκορ 87-80.

Οι «ερυθρόλευκοι» που αγωνίστηκαν χωρίς τον Κεϊλίν Λούκας, εκτός από ένα «νεκρό διάστημα» στο τρίτο δεκάλεπτο, ήταν εμφανώς καλύτεροι από την ομάδα των Ντερόν Ουίλιαμς και Ζόραν Έρτσεγκ, φτάνοντας δίκαια στο θετικό αποτέλεσμα.

Κορυφαίοι οι Γκετσεβίτσιους και Χάινς με 19 και 17 πόντους αντίστοιχα.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση, όπως συνηθίζει να κάνει σε όλα τα φιλικά που έχει δώσει μέχρι τώρα. Μάλιστα, το «όπλο» των Πειραιωτών ήταν η πολύ καλή άμυνα πάνω στον Ντερόν Ουίλιαμς από τους Μάρκο Κέσελ και Βαγγέλη Μάντζαρη με το σκορ του πρώτου ημιχρόνου να διαμορφώνεται στο υπέρ τους +8 (41-49).

Μοναδικό «μελανό» σημείο στο ματς για την ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς ήταν το «νεκρό» πεντάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο που έδωσε την ευκαιρία στην Μπεσίκτας να προηγηθεί (50-49). Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» στη συνέχεια «αφυπνίστηκαν» και με πρωταγωνιστές τους Χάινς, Πρίντεζη και Γκετσεβίτσιους ανέκτησαν το προβάδισμα. Το τρίποντο του Λιθουανού γκαρντ, τρία λεπτά πριν το τέλος, έδωσε προβάδισμα εννιά πόντων στην ελληνική ομάδα, για πρώτη φορά στην αναμέτρηση (69-78) και εκεί ουσιαστικά «κλείδωσε» η νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 19-21, 41-49, 57-58, 80-87

Μπεσίκτας (Αταμάν): Γιαγκμούρ, Χερσέκ, Έρτσεγκ 8, Ουίλιαμς 22, Ερντέν 11, Ακίν, Ορέν, Τσετίν 4, Κεμπ 15, Οζβέρ, Χόκινς 12, Ντάγκλι 8.

Ολυμπιακός (Ίβκοβιτς): Χάινς 17, Άντιτς 9(1), Σπανούλης, Κέσελ 10(2), Παπαδόπουλος 4, Γκετσεβίτσιους 19(3), Γλυνιαδάκης, Πρίντεζης 16, Παπανικολάου 8, Μάντζαρης, Κατσίβελης 4(1).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x