Ευρώπη

Πασκουάλ: «Καλύτερος, μέχρι νεωτέρας, ο Παναθηναϊκός»

Να διαφωνήσει με τον Πάου Γκασόλ, που χαρακτήρισε την Μπαρτσελόνα καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη έσπευσε ο προπονητής των «μπλαουγκράνα», Τσάβι Πασκουάλ. «Εκτιμώ αυτά που είπε ο Πάου, αλλά από τη στιγμή που κατέκτησε την Ευρωλίγκα, φέτος καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη είναι ο Παναθηναϊκός, τουλάχιστον μέχρι να αποδειχτεί κάτι διαφορετικό», δήλωσε ο Καταλανός τεχνικός στη «Sport».

Να διαφωνήσει με τον Πάου Γκασόλ, που χαρακτήρισε την Μπαρτσελόνα καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη έσπευσε ο προπονητής των «μπλαουγκράνα», Τσάβι Πασκουάλ.

«Εκτιμώ αυτά που είπε ο Πάου και πάντα είναι ωραίο να ακούς τέτοια λόγια. Πέρυσι, την ίδια εποχή, εμείς ήμασταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, γιατί είχαμε κατακτήσει τον τίτλο το 2010. Φέτος καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη είναι ο Παναθηναϊκός, τουλάχιστον μέχρι να αποδειχτεί κάτι διαφορετικό», δήλωσε ο Καταλανός τεχνικός στη «Sport» και πρόσθεσε: «Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε ξανά το πρωτάθλημα και στην Ευρωλίγκα αρχικά να προκριθούμε στο Final 4. Όμως πηγαίνουμε βήμα-βήμα και ξέρουμε πως πρέπει να περάσουμε από διάφορα στάδια μέχρι τον τελικό μας στόχο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x