Αγγλία

Καζιάνης: «Παίκτης της Σουόνσι ο Μόρας»

Τα τυπικά απομένουν για την ανακοίνωση της μεταγραφής του Βαγγέλη Μόρα από τη Σουόνσι. Ο 30χρονος αμυντικός αγωνίστηκε στο χθεσινό φιλικό της αγγλικής ομάδας με την Λάνελι, στο οποίο μάλιστα και πέτυχε γκολ. Αρκετά σύντομα η Σούονσι αναμένεται να ανακοινώσει τη μεταγραφή του διεθνούς παίκτη, ο οποίος θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Τα τυπικά απομένουν για την ανακοίνωση της μεταγραφής του Βαγγέλη Μόρα από τη Σουόνσι. Ο 30χρονος αμυντικός αγωνίστηκε στο χθεσινό φιλικό της αγγλικής ομάδας με την Λάνελι, στο οποίο μάλιστα και πέτυχε γκολ.

Αρκετά σύντομα η Σούονσι αναμένεται να ανακοινώσει τη μεταγραφή του διεθνούς παίκτη, ο οποίος θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.

«Ο Βαγγέλης είναι παίκτης της Σουόνσι. Υπάρχει συμβόλαιο με την ομάδα και όλα όσα ακούγονται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Δεν βρίσκεται υπό δοκιμή. Σήμερα επιστρέφει στην Ελλάδα προκειμένου να πάρει την οικογένειά του και να εγκατασταθεί στην Ουαλία», δήλωσε ο Γιώργος Καζιάνης, εκπρόσωπος του Μόρα.

Άκης Βαΐου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x