Euro 2016

Οι Κροάτες δίνουν πριμ στη Γεωργία!

Ένα ακόμη κίνητρο φέρεται πως θέλει να δώσει η Κροατία στους Γεωργιανούς, οι οποίοι θα υποδεχθούν την Εθνική Ελλάδας στην τελευταία αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Euro 2012. Τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία που θέλει τους Κροάτες να δίνουν πριμ στους παίκτες του Τιμούρ Κετσπάγια, αν εκείνοι καταφέρουν να νικήσουν τη «γαλανόλευκη» την ερχόμενη Τρίτη (11/10, 20:00).

Ένα ακόμη κίνητρο φέρεται πως θέλει να δώσει η Κροατία στους Γεωργιανούς, οι οποίοι θα υποδεχθούν την Εθνική Ελλάδας στην τελευταία αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Euro 2012.

Τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία που θέλει τους Κροάτες να δίνουν πριμ στους παίκτες του Τιμούρ Κετσπάγια, αν εκείνοι καταφέρουν να νικήσουν τη «γαλανόλευκη» την ερχόμενη Τρίτη (11/10, 20:00).

Συγκεκριμένα, αν η Κροατία κερδίσει στη Ριέκα τη Λετονία και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα χάσει στη Γεωργία, τότε οι Κροάτες θα προκριθούν απευθείας στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Αξίζει να σημειωθεί πως το παραπάνω θέμα δεν μπορεί να αποδειχθεί, αλλά οι φήμες έχουν γίνει έντονες από χθες το απόγευμα.

Από την πλευρά του, ο Τιμούρ Κετσπάγια δήλωσε: «Θέλουμε να κερδίσουμε τους Έλληνες. Είναι το τελευταίο μας παιχνίδι στον όμιλο και μπορεί να μην έχουμε πιθανότητες πρόκρισης στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, όμως θέλουμε να αποχαιρετήσουμε με ένα τρίποντο τους συμπατριώτες μας».

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x