Euro 2016

Νιόπλιας: «Να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα»

Ένα θετικό αποτέλεσμα θα διεκδικήσει η εθνική Κύπρου στην έδρα της Νορβηγίας για την τελευταία αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Euro 2012, όπως δήλωσε ο Νίκος Νιόπλιας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ. Την Παρασκευή οι Κύπριοι ηττήθηκαν με σκορ 4-1 από τη Δανία μέσα στην έδρα τους, όμως ο ομοσπονδιακός τεχνικός της χώρας εξήγησε την ανάγκη ενός καλού αποτελέσματος στο Ούλεβαλ.

Ένα θετικό αποτέλεσμα θα διεκδικήσει η εθνική Κύπρου στην έδρα της Νορβηγίας για την τελευταία αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Euro 2012, όπως δήλωσε ο Νίκος Νιόπλιας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ.

Την Παρασκευή οι Κύπριοι ηττήθηκαν με σκορ 4-1 από τη Δανία μέσα στην έδρα τους, όμως ο ομοσπονδιακός τεχνικός της χώρας εξήγησε την ανάγκη ενός καλού αποτελέσματος στο Ούλεβαλ.

«Πρέπει να το ξεχάσουμε το παιχνίδι με τη Δανία και να προσπαθήσουμε να το ξεπεράσουμε, διεκδικώντας θετικό αποτέλεσμα εδώ στη Νορβηγία. Μπορεί να μην υπάρχουν βαθμολογικά κίνητρα, όμως σε αυτό το επίπεδο πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί κοιτάζοντας και την επόμενη μέρα. Το καλύτερο θα ήταν να ολοκληρώσουμε αυτό τον κύκλο των υποχρεώσεων με ένα θετικό αποτέλεσμα», τόνισε ο 46χρονος προπονητής.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x