Stoiximan Super League

«Παίκτης της ΑΕΚ, όχι του Χιμένεθ»!

Ανεπηρέαστος -σε επαγγελματικό επίπεδο τουλάχιστον- απ’ την αποχώρηση του Μανόλο Χιμένεθ δήλωσε ο Χουάν Κάλα. Σε τετ α τετ που είχε με τον Νίκο Κωστένογλου (στο πλαίσιο εκείνων που πραγματοποιεί ο νέος προπονητής της ΑΕΚ με όλους τους παίκτες), ο Ισπανός τον διαβεβαίωσε πως θα συνεχίσει απερίσπαστος την προσπάθεια να κερδίσει μια θέση στην ενδεκάδα.

Ανεπηρέαστος -σε επαγγελματικό επίπεδο τουλάχιστον- απ’ την αποχώρηση του Μανόλο Χιμένεθ δήλωσε ο Χουάν Κάλα.

Σε τετ α τετ που είχε με τον Νίκο Κωστένογλου (στο πλαίσιο εκείνων που πραγματοποιεί ο νέος προπονητής της ΑΕΚ με όλους τους παίκτες), ο Ισπανός τον διαβεβαίωσε πως θα συνεχίσει απερίσπαστος την προσπάθεια να κερδίσει μια θέση στην ενδεκάδα.

«Θα τα δίνω όλα για την ομάδα, όπως έκανα και μέχρι σήμερα. Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και είμαι παίκτης της ΑΕΚ. Όχι του Χιμένεθ», φέρεται να ξεκαθάρισε ο Κάλα, διαψεύδοντας τις (εύλογες πάντως) υποψίες ότι θα συνέδεε το μέλλον του μ’ εκείνο του προπονητή που τον έφερε.

Μπορεί λοιπόν, ο μάνατζέρ του (που εκπροσωπεί και τον Χοσέ Κάρλος) να ξεκαθάρισε πρόσφατα στη «Sportday» ότι θα πρέπει να διευθετηθεί άμεσα το θέμα των οφειλομένων, ωστόσο -στο κομμάτι Χιμένεθ- ο ίδιος ο Ισπανός στόπερ ήταν ξεκάθαρος απέναντι στον Κωστένογλου:

«Δεν με έχει επηρεάσει η αποχώρησή του και θα σεβαστώ απόλυτα το συμβόλαιό μου με την ΑΕΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x