Euro 2016

Η αποστολή της Εθνικής Νέων

Την αποστολή της Εθνικής Νέων για την προκριματική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2012, ανακοίνωσε ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Τσάνος. Το τουρνουά θα διεξαχθεί στην Αρμενία από τις 21-26 Οκτωβρίου και σε αυτές τις ημέρες το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα εκτός από τη διοργανώτρια, θα αντιμετωπίσει την Ανδόρα και τη Σλοβακία. Η ομάδα θα αναχωρήσει για την Αρμενία στις 18/10, ενώ οι ποδοσφαιριστές θα έχουν μαζευτεί μία ημέρα νωρίτερα στο προπονητικό κέντρο του Αγ. Κοσμά.

Την αποστολή της Εθνικής Νέων για την προκριματική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2012, ανακοίνωσε ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Τσάνος.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στην Αρμενία από τις 21-26 Οκτωβρίου και σε αυτές τις ημέρες το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα εκτός από τη διοργανώτρια, θα αντιμετωπίσει την Ανδόρα και τη Σλοβακία.

Η ομάδα θα αναχωρήσει για την Αρμενία στις 18/10, ενώ οι ποδοσφαιριστές θα έχουν μαζευτεί μία ημέρα νωρίτερα στο προπονητικό κέντρο του Αγ. Κοσμά.

Αναλυτικά η αποστολή:

Κώστας Σταφυλίδης (ΠΑΟΚ), Στέφανος Καπίνο, Νίκος Κουσίδης, Νίκος Μαρινάκης, Σπύρος Φουρλάνος, Χρήστος Κασαπάκης (Παναθηναϊκός), Σωκράτης Διούδης, Γιώργος Κατίδης (Άρης), Μαυρουδής Μπουγαΐδης (ΑΕΚ), Τάσος Μπακασέτας, Δημήτρης Κουρμπέλης (Αστέρας Τρίπολης), Παναγιώτης Μπάλας, Φώτης Καϊμακαμούδης (Ατρόμητος), Δημήτρης Κολοβός, Βασίλης Μπούζας (Πανιώνιος), Κώστας Ρουγκάλας, Μπάμπης Λυκογιάννης, Δημήτρης Διαμαντάκος (Ολυμπιακός).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x