Κινηματογράφος

Ήρθαν οι Εκδικητές!

Αναμονή… τέλος! Αφού μας παίδεψε (στο Comic-Con του San Diego, το καλοκαίρι, δεν είχε ούτε, καν, πάνελ για την ταινία, ενώ το μόνο που μετρίαζε… κάπως την ανυπομονησία μας, ήταν ένα teaser 30 δευτερολέπτων μετά τους τίτλους τέλους του Captain America), η Marvel έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας του Τζος Γουίντον, The Avengers-Οι Εκδικητές! Δείτε το στο sport-fm.gr!

Αναμονή… τέλος!

Αφού μας παίδεψε (στο Comic-Con του San Diego, το καλοκαίρι, δεν είχε ούτε, καν, πάνελ για την ταινία, ενώ το μόνο που μετρίαζε… κάπως την ανυπομονησία μας, ήταν ένα teaser 30 δευτερολέπτων μετά τους τίτλους τέλους του Captain America), η Marvel έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας του Τζος Γουίντον, The Avengers-Οι Εκδικητές!

Δείτε το στο sport-fm.gr!



Οκτώ μήνες, λοιπόν, πριν την πρεμιέρα των Εκδικητών -το Μάιο- η Marvel μας έκανε το… χατίρι!

Είναι πραγματικά απίστευτο, πάντως, για μία τόσο πολυαναμενόμενη -από τη στιγμή που αποτελεί την κορύφωση μιας σειράς… υπερηρωικών ταινιών, φέρνοντας μαζί τους διασημότερους χαρακτήρες της Marvel- ταινία, το πόσο λίγα πράγματα έχουμε δει και ξέρουμε γι’ αυτήν…

Το… τιμ αποτελούν οι Captain America, Iron Man, Thor, Hulk, Hawkeye και Black Widow.

Μέσα από τις προσωπικές τους ιστορίες, όπως τις αφηγήθηκαν οι σόλο ταινίες των πρώτων τεσσάρων χαρακτήρων, έρχονται όλοι μαζί για να σχηματίσουν την πρώτη ομάδα υπερηρώων του πλανήτη, υπό τις οδηγίες του Nick Fury, που κρατά ένα μεγάλο, εντυπωσιακό ρουκετοβόλο!

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x