Ειδήσεις

Το τσάρτερ της χαράς! (video)

Οι πανηγυρισμοί των διεθνών για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2012 συνεχίστηκαν στο αεροπλάνο κατά την επιστροφή στην Αθήνα. Το www.sport-fm.gr και ο φωτογραφικός φακός του ActionImages σας μεταφέρουν κάποιες από τις απολαυστικές στιγμές στην πτήση της… χαράς. Δείτε και σχετικό βίντεο...

Οι πανηγυρισμοί των διεθνών για την κατάκτηση του εισιτηρίου της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Euro 2012 δεν σταμάτησαν στην Τιφλίδα, μόνο μετά από τη λήξη του αγώνα με την Γεωργία.

Όπως συνηθίζεται στην επιστροφή τα χαμόγελα έδιναν και έπαιρναν. Από τις κορυφαίας στιγμές η τούρτα των διεθνών στον Φερνάντο Σάντος και τον Νίκο Σπυρόπουλο για τα γενέθλιά τους…

Στο τσάρτερ άναψαν τα πούρα της νίκης που είχε προμηθευτεί ο Αλέξανδρος Τζόρβας ενώ ήπιαν και ένα..."ποτηράκι" παραπάνω (βότκα ή ουίσκι ανάλογα τα γούστα) που είχε φροντίσει για αυτό ο Φάνης Γκέκας. Πρώτος που ευχήθηκε "συγχαρητήρια" ήταν ο κυβερνήτης του αεροσκάφους, ο κ Κεφαλονίτης που είπε, "Μας κάνατε περήφανους ακόμα μια φορά και σας ευχαριστούμε".

Το κέφι ήταν τρελό από νωρίς! Στην αίθουσα αναμονής, στον "ρόλο" του Dj ήταν ο Κώστας Κατσουράνης και το τραγούδι που έπαιζε συνέχεια ήταν ένα νέο hit το οποίος συνέθεσε ο ίδιος μαζί με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, σε ρυθμό RnB. Βέβαια, βοήθησαν όλοι οι υπόλοιποι παίκτες της Εθνικής αλλά η ιδέα ήταν του "Κατσούρ" και του "Λύμπε" και δημιουργήθηκε εδώ και ένα μήνα, από το ματς με την Λετονία.

Όσο περίμεναν οι διεθνείς να επιβιβαστούν στο αεροπλάνο, ο Γιώργος Καραγκούνης έλεγε πως "Η Εθνική έχει πετύχει τόσα ρεκόρ που για να γραφτούν χρειάζονται τόμοι".

Σε "ρόλο" μπάρμαν ήταν ο Φάνης Γκέκας ο οποίος κερνούσε σφηνάκια όλα τα μέλη της αποστολής και τους δημοσιογράφους. Δεν μπορούμε να πούμε πως είναι καλός μπάρμαν γιατί στην προσπάθεια του να ανοίξει μια σαμπάνια έκανε μούσκεμα τον Σοφοκλή Πιλάβιο, ο οποίος άλλαξε πουκάμισο. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ανέλαβε χρέη αεροσυνοδού. Ο "φωτογράφος" της παρέας ήταν ο Στέφανος Αθανασιάδης.

Σε όλο το ταξίδι οι διεθνείς φώναζαν συνθήματα με το "Ελλάς ολέ ολέ δεν σταματώ να τραγουδώ ποτέ" να είναι κλασσική αξία. Στην συνέχεια φώναζαν συνθήματα με τα ονόματα των παικτών, και αυτών που δεν ήταν μαζί στο αεροπλάνο για διαφορετικούς λόγους ο καθένας (Σηφάκης, Ζαραδούκας, Τοροσίδης, Σαμαράς, Λυμπερόπουλος, Νίνης, Καφές).

Πρώτα πρώτα ακούστηκαν τα ονόματα των Γιώργου Φωτάκη, Άγγελου Χαριστέα και Γιώργου Καραγκούνη. Για τον αρχηγό της Εθνικής μάλιστα φώναζαν "Είσαι και θα είσαι ο Πρωθυπουργος" με τον ίδιο να διαψεύδει τυχόν πολιτικές βλέψεις για το μέλλον. Επίσης, αποθεώθηκαν οι Φερνάντο Σάντος, (σιγά μην δεν τον αποθέωναν), Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος.

Στα περίεργα μπορούμε να πούμε πως μάθαμε το "παρατσούκλι" του Φάνη Γκέκα, του οποίου είναι "Φατσέας" λόγω των κορυφαίων ατακών που λέει ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

To www.sport-fm.gr και ο φωτογραφικός φακός του Action Images σας μεταφέρει τις απολαυστικές εικόνες.

Δείτε και βίντεο από την επιστροφή των διεθνών...





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x