Βόλεϊ

Ολυμπιακός και Bios Balance μαζί στο βόλεϊ γυναικών

Η εταιρεία Bios Balance είναι ο επίσημος χορηγός της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού και η έναρξη της συνεργασίας παρουσιάστηκε σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη.

Η εταιρεία Bios Balance είναι ο επίσημος χορηγός της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού και η έναρξη της συνεργασίας παρουσιάστηκε σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη.

Την Bios Balance εκπροσώπησαν ο Διευθυντής Ανάπτυξης, Βασίλης Παπακώστας και ο managing director, Βασίλης Βατικιώτης. Από πλευράς "ερυθρολεύκων" παρευρέθησαν και μίλησαν ο γενικός γραμματέας του Δ.Σ., Γιάννης Δαλέζιος, το μέλος του Δ.Σ. και έφορος της ομάδας βόλεϊ γυναικών, Γιώργος Ανδρέου, ο γενικός Αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Δρακόπουλος, ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ γυναικών, Τέλης Σωτήρχος και οι βολεϊμπολίστριες, Στέλλα Χριστοδούλου και Σοφία Κοσμά.

"Η BIOS BALANCE εμφανίστηκε σε μία στιγμή που οι σκέψεις μας για το τμήμα ήταν αρκετές. Εξετάζαμε το ενδεχόμενο, όσο και αν σας ακούγεται παράξενο, να παίξει η ομάδα με νεαρά κορίτσια ενώ είχαν ακουστεί και άλλες ιδέες, που δεν έχει κανένα νόημα να συζητάμε, καθώς η ομάδα που καταφέραμε και φτιάξαμε είναι ανταγωνιστική. Και σε αυτό ευχαριστούμε πάρα πολύ την BIOS BALANCE. Χωρίς την συγκεκριμένη εταιρία, τα πράγματα για την ομάδα βόλεϊ γυναικών θα ήταν δυσοίωνα. Η BIOS Balance ήρθε σε μία πολύ κρίσιμη εποχή και εμείς για να ανταποδώσουμε αυτή την ευγνωμοσύνη, πήραμε μια απόφαση, σαν διοικητικό συμβούλιο, που είναι πρωτόγνωρη για την ιστορία του Ολυμπιακού. Αποφασίσαμε, για πρώτη φορά να δώσουμε ένα μικτό όνομα στην ομάδα. Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού να λέγεται Ολυμπιακός - BIOS BALANCE. Δεν ήταν καθόλου εύκολη αυτή η απόφαση, αλλά ήταν προς όφελος του σωματείου. Με αυτόν τον γνώμονα πράξαμε. Δυστυχώς, όμως, όταν ανακοινώσαμε αυτή την απόφαση μας στην Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρισης, η απάντηση ήταν αυτή που περιμέναμε, ότι το απαγορεύει ο αθλητικός νόμος. Δεν ζητούμε από την Ομοσπονδία να παρανομήσει, ζητούμε όμως, και θα το ζητήσουμε και επίσημα τις επόμενες ημέρες, γιατί αποφασίσαμε να ζητήσουμε συνάντηση από το Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού και τον αρμόδιο Υπουργό, για να τους εκθέσουμε τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στον ερασιτεχνικό αθλητισμό", είπε ο κ. Δαλέζιος και συνέχισε:

"Το κάνουμε γιατί είμαστε το μεγαλύτερο σωματείο στον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Διατηρούμε τους περισσότερους πρωταθλητές. Στελεχώνουμε με τους περισσότερους αθλητές τις Εθνικές ομάδες και νομίζω ότι οι περισσότεροι αθλητές που θα πάνε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, θα είναι από εμάς. Ήδη έχουμε επικοινωνήσει και με άλλους πολυαθλητικούς συλλόγους και έχουμε βρει μια συνισταμένη για ενέργειες που θα κάνουμε από κοινού. Ελπίζουμε να γίνουμε δεκτοί από τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού και να εκθέσουμε όλα τα προβλήματα του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Δεν θα ζητήσουμε πράγματα που δεν γίνονται, αλλά θα ζητήσουμε, καταρχάς, αυτή την αναθεώρηση του αθλητικού νόμου, ο οποίος μας απαγορεύει τη μικτή ονομασία, γιατί ο αθλητικός νόμος δημιουργήθηκε υπό άλλες προϋποθέσεις που υπήρχαν στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, οι οποίες τώρα δεν υφίστανται και δεν νομίζω να υπάρξουν και πάλι. Αν θέλουμε έναν ισχυρό ερασιτεχνικό αθλητισμό, θα πρέπει να βάλουμε νερό στο κρασί μας και να βρούμε μια λύση. Διαφορετικά ο ερασιτεχνικός αθλητισμός θα σβήσει. Επειδή δεν γνωρίζουμε πόσα χρόνια θα είναι έτσι, θα πρέπει όλοι να δούμε τα πράγματα συνολικά και να μην κρυβόμαστε πίσω από μια ταμπέλα ή πίσω από έναν νόμο, ο οποίος εμποδίζει. Το πιο σημαντικό αυτής της συνέντευξης τύπου είναι ότι ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να πείσει την πολιτεία να αλλάξει ορισμένα πράγματα. Θα βάλουμε ως πρώτο μέλημα τη συνεργασία μας με την BIOS Balance, η οποία αν δεν υπήρχε, δεν θα είχαμε την σημερινή παρουσίαση".

Από την πλευρά του ο κ. Παπακώστας ανέφερε: "Η Bios Balance με την καινοτόμο σειρά προϊόντων της, στοχεύει τη συνεχή βελτίωση της καθημερινότητας και της απόδοσης των αθλητών. Τα προϊόντα μας, σύμφωνα και με τις μαρτυρίες χιλιάδων χρηστών, προσφέρουν βελτίωση της ισορροπίας, της δύναμης και της ευλυγισίας του οργανισμού μας. Η συμπαράσταση μας στην ενίσχυση των αθλητικών σωματείων, αποτελεί για την εταιρία μας πηγή έμπνευσης για τη συνέχιση των δραστηριοτήτων μας. Ευχαριστούμε πολύ τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό για την ευκαιρία που μας δίνει να συνεισφέρουμε με τον δικό μας τρόπο στην ενίσχυση του ερασιτεχνικού αθλητισμού και των αξιών που αυτός πρεσβεύει. Ευχόμαστε στην ομάδα μία αποδοτική αγωνιστική περίοδο χωρίς τραυματισμούς. Έχουμε την αντιπροσωπεία για την Ελλάδα και την Κύπρο. Η εταιρία είναι αμερικάνικη. Τα βραχιόλια έχουν κάποιους ολογραφικούς δίσκους οι οποίοι κάνουν όλη τη δουλειά. Μας συντονίζουν στην ιδανική συχνότητα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να ξεμπλοκάρεται η ενεργειακή ροή και βοηθάει στην καλύτερη νευρομυική συναρμογή. Πέραν από τα τεστ που γίνονται, υπάρχουν χιλιάδες μαρτυρίες στο web site της εταιρίας (www.biosbalance,gr) και στο facebook, στο fanpage της εταιρίας, που μιλούν για καλύτερη αντιμετώπιση πονοκεφάλων, ιλίγγων και οτιδήποτε μπορεί να δημιουργήσει το μπλοκάρισμα της ενεργειακής ροής σε έναν άνθρωπο. Είναι βασισμένο σε κινέζικη φιλοσοφία.. Είναι μια νέα τεχνολογία και μία από τις εταιρίες που την εφαρμόζουν είναι η BIOS Balance".


Ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, Τέλης Σωτήρχος, σχολίασε: "Σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χορηγούς μας γι αυτή την γενναία προσπάθεια που έκαναν για να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό. Αυτό που έχουμε εμείς μέσα στο γήπεδο να προσφέρουμε, είναι να δημιουργήσουμε μια ομάδα όσο γίνεται περισσότερο ανταγωνιστική. Μια ομάδα που φέτος, παρότι είναι μεταβατική περίοδος και προσπαθούμε να παντρέψουμε την εμπειρία μαζί με το ταλέντο, να κοιτάζει κάθε αντίπαλο στα μάτια. Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και διακαής στόχος του είναι το πρωτάθλημα. Όμως φέτος , επειδή υπάρχει αυτή η μεταβατική περίοδος και επειδή αποκτήθηκαν νεαρά ταλαντούχα κορίτσια και ανέβηκαν στην πρώτη ομάδα βολεϊμπολίστριες από τα τμήματα υποδομής, θα προσπαθήσουμε να παντρέψουμε το ταλέντο με την εμπειρία. Δύο κοπέλες έμειναν από την περσινή ομάδα, η Καββαθά και η Γιακουμή. Προστέθηκαν δύο ξένες και τρεις αρκετά έμπειρες κοπέλες. Στόχος η εξάδα και κάτι παραπάνω.
Δεν είναι θέμα δικό μου η ενίσχυση της ομάδας και το αν αποκτηθεί ακόμα μία ξένη αθλήτρια. Η ομάδα έχει ως έχει. Οι αθλήτριες είναι οι δύο ξένες και με αυτές θα πορευθούμε".


Τέλος εκπροσωπώντας τις παίκτριες η Στέλλα Χριστοδούλου δήλωσε: "Εκ μέρους όλων των αθλητριών, θέλω να ευχαριστήσω τον χορηγό μας για την υποστήριξη που δείχνει στην ομάδα μας σε μια τόσο δύσκολη περίοδο γενικά για τον αθλητισμό. Εύχομαι να έχουμε μια καλή συνεργασία, ένα καλό πρωτάθλημα και γενικά υγεία".

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Σοφία Κοσμά που ανέφερε: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον χορηγό μας. Ξέρουμε πως είναι μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδος για το ελληνικό βόλεϊ. Μια τόσο σημαντική βοήθεια θα δώσει το κίνητρο σε όλες τις αθλήτριες για να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Πιστεύω και εγώ με την σειρά μου, η συνεργασία μας να είναι άψογη".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x