Stoiximan Super League

Επίθεση σε σύνδεσμο της ΑΕΚ

Επεισόδιο με αρκετές υλικές ζημιές -αλλά ευτυχώς όχι τραυματισμούς- σημειώθηκε έξω από σύνδεσμο οπαδών της ΑΕΚ στην Κυψέλη. Περίπου 40 άτομα χωρίς διακριτικά που επέβαιναν σε δίκυκλα, πέρασαν νωρίτερα το βράδυ της Τετάρτης έξω απ’ το σύνδεσμο στην οδό Κρίσης και εκτόξευσαν ξύλα, πέτρες και άλλα αντικείμενα. Παρόλο, λοιπόν, που εκείνη την ώρα φέρονταν να βρίσκονται μέσα 2-3 οπαδοί της «Ένωσης», κανένας απ’ αυτούς δεν τραυματίστηκε.

Επεισόδιο με αρκετές υλικές ζημιές -αλλά ευτυχώς όχι τραυματισμούς- σημειώθηκε έξω από σύνδεσμο οπαδών της ΑΕΚ στην Κυψέλη.

Περίπου 40 άτομα χωρίς διακριτικά που επέβαιναν σε δίκυκλα, πέρασαν νωρίτερα το βράδυ της Τετάρτης έξω απ’ το σύνδεσμο στην οδό Κρίσης και εκτόξευσαν ξύλα, πέτρες και άλλα αντικείμενα.

Παρόλο, λοιπόν, που εκείνη την ώρα φέρονταν να βρίσκονται μέσα 2-3 οπαδοί της «Ένωσης», κανένας απ’ αυτούς δεν τραυματίστηκε.

Η επίθεση των ανεγκέφαλων προκάλεσε φθορές στον σύνδεσμο, αλλά και σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, ενώ έγινε άμεσα αντικείμενο έρευνας απ’ τις αστυνομικές δυνάμεις που έφτασαν έπειτα στο σημείο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x