Stoiximan Super League

Τζιωρτζιόπουλος: «Προβάδισμα η ΑΕΚ, καλύτερος ο ΟΣΦΠ»

Αρκετούς λόγους για να θεωρεί μοιρασμένες τις πιθανότητες ΑΕΚ και Ολυμπιακού να κατακτήσουν τη νίκη στο Σαββατιάτικο ντέρμπι βρήκε ο άλλοτε άσος των δύο ομάδων, Σταύρος Τζιωρτζιόπουλος, ο οποίος φιλοξενήθηκε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρκετούς λόγους για να θεωρεί μοιρασμένες τις πιθανότητες ΑΕΚ και Ολυμπιακού να κατακτήσουν τη νίκη στο Σαββατιάτικο ντέρμπι βρήκε ο άλλοτε άσος των δύο ομάδων, Σταύρος Τζιωρτζιόπουλος, ο οποίος φιλοξενήθηκε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Οι δηλώσεις του 32χρονου μπακ της Καλλονής:

Για το ποιος είναι το φαβορί: «Θεωρώ ότι αν μια ομάδα αυτή τη στιγμή έχει προβάδισμα είναι η ΑΕΚ μόνο και μόνο από το γεγονός ότι θα παίζουν περισσότεροι Έλληνες στην ενδεκάδα σε σχέση με εκείνη του Ολυμπιακού. Ξέρουν την ψυχολογία και το τι σημαίνει ντέρμπι και το ζουν πιο έντονα. Απλά επειδή είναι ένα ματς με ιδιαιτερότητες. Αυτά τα παιχνίδια πάνε στην ψυχολογία. Ωστόσο ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος και από πλευράς ρόστερ και διοικητικής σταθερότητας.

Για το τάιμινγκ της πρόσληψης του Νίκου Κωστένογλου από την «Ένωση»: «Είναι το λεγόμενο κίνητρο που κάνει τον ποδοσφαιριστή να δώσει το κάτι παραπάνω με νέο προπονητή. Ίσως να φανεί μια μικρή διαφορά σε μαχητικότητα και διάθεση απ’ όλους τους ποδοσφαιριστές για να δείξουν ότι αξίζουν. Σε βάθος χρόνου, αν τα προβλήματα, διοικητικά και οικονομικά παραμείνουν, δεν νομίζω ότι ο κύριος Κωστένογλου θα μπορέσει να αλλάξει κάτι.

Γενικά είμαι κατά των αλλαγών. Πιστεύω πως για να προοδεύσει μια ομάδα πρέπει να ακολουθεί παραδείγματα όπως αυτό του Εργοτέλη με τον κ. Καραγεωργίου. Χρειάζεται πίστωση χρόνου, οικονομική σταθερότητα πράγμα που δεν συμβαίνει στην ΑΕΚ τα τελευταία 4-5 χρόνια. Και να μην υπάρχει αυτό το κλίμα σήμερα είμαστε, αύριο δεν είμαστε».

Για την κατάσταση του ελληνικού πρωταθλήματος: «Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Με αυτό που είχε πει ο Δώνης (σ.σ. «το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ένα μπουρδέλο») πέρυσι στον τελικό δικαιώθηκε. Στην Ελλάδα όταν λες την αλήθεια είσαι κακός. Είδαμε στην Τουρκία οι αποφάσεις βγήκαν σε χρόνο dt. Εμείς πάμε στον έκτο μήνα κι είμαστε ακόμα με ομάδα Α, Β και όπου να ‘ναι ομάδα Ω. Έφεση στην έφεση… Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x