Stoiximan Super League

Όλα τα ‘χε, ο Τόχα του ‘λειπε!

Έναν επιπλέον λόγο για να «πονοκεφαλιάζει» απέκτησε ο Σάκης Τσιώλης, αφού στις ήδη γνωστές απουσίες των Σολτάνι, Καστίγιο, Τσέζαρεκ, Βράνιες και Γκαρσία είναι πιθανό να προστεθεί κι αυτή του Κάρλος Τόχα. Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του στην αποστολή του Άρη εν όψει του αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Εργοτέλη.

Έναν επιπλέον λόγο για να «πονοκεφαλιάζει» απέκτησε ο Σάκης Τσιώλης, αφού στις ήδη γνωστές απουσίες των Σολτάνι, Καστίγιο, Τσέζαρεκ, Βράνιες και Γκαρσία είναι πιθανό να προστεθεί κι αυτή του Κάρλος Τόχα.

Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του στην αποστολή του Άρη εν όψει του αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Εργοτέλη.

Ο Κολομβιανός ήταν ο άτυχος της ημέρας, καθώς στην σημερινή προπόνηση αισθάνθηκε ενοχλήσεις, τέτοιες ώστε να θεωρείται αμφίβολος έστω και για το ταξίδι μέχρι την Κρήτη.

Και η νέα ατυχία έρχεται στην χειρότερη χρονική συγκυρία, καθώς ο Φατί είναι λογικό μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε να μην έχει επανέλθει 100% κι έτσι οι λύσεις για τα χαφ λιγοστεύουν.

Όπως και να ‘χει, αύριο το μεσημέρι ο κ. Τσιώλης θα ανακοινώσεις ποιους ποδοσφαιριστές θα πάρει μαζί του στο Ηράκλειο.

Διαβάστε επίσης: Άναψε... κόκκινο η αστυνομία

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x