Stoiximan Super League

Μητσικώστας VS Φερεντίνος: Το ντέρμπι σε… 5x5!

Ζητήσαμε από έναν αγνό ΑΕΚτζή, τον Γιώργο Μητσικώστα, κι από έναν πάντα ετοιμοπόλεμο Ολυμπιακό, τον Χρήστο Φερεντίνο, να φορέσουν τα αθλητικά τους και να μπουν για χάρη του www.sport-fm.gr στο γήπεδο. Τα συμπεράσματα που βγήκαν λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι, όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς, ήταν υπερπολύτιμα!

Ζητήσαμε από έναν αγνό ΑΕΚτζή, τον Γιώργο Μητσικώστα, κι από έναν πάντα ετοιμοπόλεμο Ολυμπιακό, τον Χρήστο Φερεντίνο, να φορέσουν τα αθλητικά τους και να μπουν για χάρη του www.sport-fm.gr στο γήπεδο.

Τα συμπεράσματα που βγήκαν λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι, όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς, ήταν υπερπολύτιμα!

Του Κώστα Τσούγκου

Οι κανόνες ήταν απλοί: Εκπροσωπώντας ο καθένας την ομάδα του έπρεπε να μπει στο γήπεδο και να φύγει με το κεφάλι ψηλά, έπειτα από έναν… άτυπο αγώνα 5x5.

Ο «Μήτσι» φόρεσε τα «κιτρινόμαυρα», ο «Φέρε» τα «ερυθρόλευκα» και το ματς πήρε φωτιά.

Αρχικά, μιλήσαμε με τον Γιώργο Μητσικώστα, επειδή ήταν γηπεδούχος, και του ζητήσαμε τα πέντε στοιχεία που θα κρίνουν το ματς υπέρ της ΑΕΚ. Ο Χρήστος Φερεντίνος έπρεπε να «πατήσει» πάνω σε αυτά και να τα ανατρέψει υπέρ του Ολυμπιακού.

Απολαύστε τους…

Στοιχείο 1ο) Μητσικώστας: Η ΑΕΚ έχει καινούργιο προπονητή, τον Νίκο Κωστένογλου. Κι επειδή είναι το πρώτο του ματς έπειτα από την επιστροφή του, αυτό θα έχει τη σημασία του. Ο νέος είναι ωραίος…

Φερεντίνος: Ναι, αλλά ο παλιός είναι αλλιώς… Κι ο «άγιος» Κωστένογλου φοβέρα θέλει. Ο Βαλβέρδε ξέρει από αυτά.

Στοιχείο 2ο) Μητσικώστας: Παίζουμε στην έδρα μας, θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, κάτι που πάντα σε ένα ντέρμπι είναι σημαντικό. Το γήπεδο θα «βράζει»…

Φερεντίνος: Η ομάδα φέτος είναι καλή… Παραλίγο να κερδίσει στο «Emirates». Στο ΟΑΚΑ θα κολώσει;

Στοιχείο 3ο) Μητσικώστας: Η Αθήνα έχει γεμίσει σκουπίδια και στο Μαρούσι τα έχουμε αφήσει να είναι τόσα πολλά που έχουν σκεπάσει την εστία της ΑΕΚ… Δεν πρόκειται να περάσει τίποτα.

Φερεντίνος: Έχουμε έναν παίκτη που λέγεται Μιραλάς και ξέρει να «καθαρίζει» και αυτές τις περιπτώσεις. Θα τον βάλουμε να τα μαζέψει.

Στοιχείο 4ο) Μητσικώστας: Αγωνιστικά, στην άμυνα έχουμε τον Μανωλά που είναι εγγύηση. Όσο περνάει ο καιρός μοιάζει με τον θείο του. Όσο για την επίθεση εκεί έχουμε Λυμπερόπουλο. Ο «Λύμπε» θα τους χορέψει… Αν ραπάρει κιόλας θα τα χάσουν…

Φερεντίνος: Ας περάσει πρώτα ο... ράπερ «Λυμπε» τους Αβραάμ και Μέλμπεργκ και μετά τα λέμε.

Στοιχείο 5ο) Μητσικώστας: Το τελευταίο πού το πας; Αν τα πράγματα γίνουν όπως πέρυσι στο ματς του πρώτου γύρου θα έχουμε και καπνογόνα. Αυτά, εκτός του ότι θα φτιάξουν κλίμα εκκλησιαστικό, είναι πάντα με το μέρος της ΑΕΚ! Ξεχνιέται η περυσινή… πιρουέτα του Ντιοπ;

Φερεντίνος: Με προσευχές και θυμιατήρια δεν γίνεται δουλειά…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x