Ιταλία

Ο… αχόρταγος Σνάιντερ

Την επιθυμία να κατακτήσει όλους τους τίτλους με την Ίντερ εξέφρασε ο Γουέσλι Σνάιντερ, μιλώντας στον ιταλικό Τύπο ενόψει του σημερινού αγώνα στην έδρα της Κατάνια. Πριν από μερικές ημέρες ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός , όμως τώρα παρουσιάστηκε περισσότερο διψασμένος για διακρίσεις τη φετινή σεζόν.

Την επιθυμία να κατακτήσει όλους τους τίτλους με την Ίντερ εξέφρασε ο Γουέσλι Σνάιντερ, μιλώντας στον ιταλικό Τύπο ενόψει του σημερινού αγώνα στην έδρα της Κατάνια. Πριν από μερικές ημέρες ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός είχε θέσει ως στόχο την κατάκτηση του Champions League, όμως τώρα παρουσιάστηκε περισσότερο διψασμένος για διακρίσεις τη φετινή σεζόν.

«Θέλω να κερδίσω τρόπαια. Είναι θετικό όταν μπορείς να διατηρηθείς σε υψηλό επίπεδο. Έχω κατακτήσει ήδη πολλούς σπουδαίους τίτλους με την Ίντερ, αλλά παραμένω πεινασμένος», τόνισε ο διεθνής ποδοσφαιριστής.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σνάιντερ έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα, ένα Κύπελλο και τρία Σούπερ Καπ στην Ολλανδία με τον Άγιαξ, ένα πρωτάθλημα και ένα Σούπερ Καπ στην Ισπανία με τη Ρεάλ Μαδρίτης και ένα πρωτάθλημα, δύο Κύπελλα, Σούπερ Καπ στην Ιταλία, ένα Champions League και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων με την Ίντερ.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x