Ελλάδα

Μετράει απουσίες ο Μαρκόπουλος

Τέσσερις παίκτες απουσίαζαν, το Σάββατο (15/10), από την προπόνηση του ΠΑΟΚ. Εκτός των Ευθύμη Τσακαλέρη και Δημήτρη Καλαμπάκα, ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν είχε στη διάθεσή του και τους Γιάννη Καλαμπόκη και Δήμο Ντικούδη.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τέσσερις παίκτες απουσίαζαν, το Σάββατο (15/10), από την προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Εκτός των Ευθύμη Τσακαλέρη και Δημήτρη Καλαμπάκα, ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν είχε στη διάθεσή του και τους Γιάννη Καλαμπόκη και Δήμο Ντικούδη.

Ο Τσακαλέρης νιώθει ενοχλήσεις στη μέση και ακολουθεί ειδική θεραπεία, ενώ ο Καλαμπάκας ταλαιπωρείται από διάστρεμμα.

Όσον αφορά στους νέους απόντες, ο Ντικούδης έχει πόνους στη μέση, ωστόσο η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία στο ιατρικό επιτελείο, με τον Καλαμπόκη να υποφέρει από τενοντίτιδα.

Την Κυριακή (16/10) ο Σούλης Μαρκόπουλος έχει δώσει ρεπό στους παίκτες του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x