Stoiximan Super League

Και μετά το ντέρμπι υπάρχει μπάλα

Το ντέρμπι ΑΕΚ-ΟΣΦΠ . Μην ανησυχείτε όμως, η 6η αγωνιστική έχει ακόμη πολλές συγκινήσεις να προσφέρει. Από το πρόγραμμα της Κυριακής ξεχωρίζει σίγουρα η εκτός έδρας δοκιμασία του Παναθηναϊκού στην Ξάνθη αλλά και η αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης, όπου ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον ΟΦΗ.

Το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-1 έχει περάσει οριστικά στην ιστορία, όπως και η αναμέτρηση Κέρκυρα-Ατρόμητος 2-2.

Μην ανησυχείτε όμως, η 6η αγωνιστική έχει ακόμη πολλές συγκινήσεις να προσφέρει. Από το πρόγραμμα της Κυριακής ξεχωρίζει σίγουρα η εκτός έδρας δοκιμασία του Παναθηναϊκού στην Ξάνθη αλλά και η αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης, όπου ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον ΟΦΗ.

Παρακολουθήστε όλα τα ματς σε real time από το www.sport-fm.gr.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:

Σάββατο, 15/10

Κέρκυρα-Ατρόμητος 2-2

Ούτε τώρα κατάφερε να πάρει τη νίκη η Κέρκυρα στην έδρα της, ούτε τώρα ο Ατρόμητος...κατάφερε να χάσει! Σε ένα μέτριο παιχνίδι η ομάδα του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς έφτασε κοντά στο πρώτο τρίποντο, όμως ο Ανδρέας Τάτος με εκπληκτικό σουτ στο 80ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Οι "κυανόλευκοι" διατήρησαν το αήττητο σερί τους και έφεραν σε δυσχερή θέση τον Μαυροβούνιο τεχνικό των Φαιάκων. Διαβάστε περισσότερα.




ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-1

Μόνο εκείνοι που δεν το… είδαν μπορούν να θεωρηθούν «χαμένοι» απ’ το ΑΕΚ-Ολυμπιακός! Όσοι για οποιοδήποτε λόγο δεν παρακολουθήσαν το ντέρμπι δεν έχασαν απίστευτο ματς! Έχασαν όμως, δύο απίστευτα γκολ από Μιραλάς και Λεονάρντο, που κράτησαν ισόπαλες (1-1) και «πακέτο» στην κορυφή τις δύο ομάδες. Διαβάστε περισσότερα.




Κυριακή, 16/10

SKODA Ξάνθη-Παναθηναϊκός (16:00, ΕΤ1)
Η διαφορετική και επιθετική Ξάνθη που λανσάρει φέτος ο Μαρίνος Ουζουνίδης αρέσει σε πολύ κόσμο. Οι «Ακρίτες» καταφέρνουν σιγά-σιγά να μετουσιώνουν τις καλές τους εμφανίσεις σε βαθμούς, αλλά η αλήθεια είναι πως το πρόγραμμά τους ήταν ιδιαίτερα δύσκολο. Απέναντί τους ο Παναθηναϊκός, με νέα φανέλα η οποία παρουσιάστηκε την Παρασκευή, αλλά και πολλά προβλήματα τραυματισμών, ιδιαίτερα σε ότι αφορά την επιθετική γραμμή.

Διαιτητές: Παππάς (Αθηνών), Τρύφων (Δράμας), Γεωργιάδης (Κοζάνης)
Γήπεδο: SKODA ΞΑΝΘΗ ARENA

ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος (16:00, Novasports 2)
«Εδώ είναι Ζωσιμάδες» προειδοποιεί πλέον πινακίδα στο γήπεδο των Ιωαννίνων. ΠΑΣ Γιάννινα και Πανιώνιος θα ήθελαν λίγη από την αύρα του «Άνφιλντ» στο μεταξύ τους παιχνίδι και φυσικά τους τρεις βαθμούς της νίκης. Άλλωστε, μόλις ένας χωρίζει τη συγκομιδή των δύο ομάδων μέχρι την 6η αγωνιστική.

Διαιτητές: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), Δημητριάδης (Μακεδονίας), Κούλα (Μακεδονίας)
Γήπεδο: «ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ»

Εργοτέλης-Άρης (18:15, Novasports 2)
Ποιος θα το’ λεγε πως ο Άρης μέσα Οκτώβρη δεν θα είχε πετύχει ούτε γκολ. Με την ελπίδα πως το απίστευτο αυτό αρνητικό ρεκόρ δεν θα σπάσει στο Παγκρήτιο, ο Εργοτέλης φιλοξενεί τους «κίτρινους». Όχι φυσικά πως η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου είναι και ιδιαίτερα άνετη. Τέσσερις βαθμούς έχουν μαζέψει ως τώρα οι Κρητικοί, που σίγουρα αναζητούν μια σπουδαία νίκη για να ανέβουν. Βέβαια, το ίδιο ψάχνει και ο Σάκης Τσιώλης και η κόντρα των δύο καταξιωμένων τεχνικών, σίγουρα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Διαιτητές: Θάνος (Γρεβενών), Ελευθερίου (Αθηνών), Γουργιώτης (Φθιώτιδας)
Γήπεδο: Παγκρήτιο Στάδιο

ΠΑΟΚ-ΟΦΗ (20:30, Novasports 1)
Το ντέρμπι και η ήττα του «Καραϊσκάκης» είναι παρελθόν για τον ΠΑΟΚ και ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει να ξαναμπεί στον… ίσιο δρόμο των επιτυχιών. Από νίκη στη «μάχη της Κρήτης» προέρχεται ο ΟΦΗ και το μόνο που μένει να φανεί, είναι αν οι δύο εβδομάδες που μεσολάβησαν από εκείνες της βραδιές, βοήθησαν ή έβλαψαν τις δύο ομάδες.

Διαιτητές: Τριτσώνης (Αθηνών), Γεωργαράκος (Αθηνών), Καρατζίκας (Αθηνών)
Γήπεδο: Τούμπα

Δεν έχουν οριστεί αγώνες για Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικό.

Η επόμενη (7η) αγωνιστική:

Σάββατο, 22/10

Αστέρας Τρίπολης-SKODA Ξάνθη
Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα
Παναθηναϊκός-Εργοτέλης

Κυριακή, 23/10

ΟΦΗ-ΑΕΚ
Πανιώνιος-Ολυμπιακός
Άρης-ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x