Ιταλία

Δεν πήρε το δώρο του Μούτου

Ο Αντριάν Μούτου θέλησε να κάνει ένα δώρο στην πρώην ομάδα του, αλλά εκείνη εμφανίστηκε ακατάδεκτη. Η αναμέτρηση της Τσεζένα με τη Φιορεντίνα για την έβδομη αγωνιστική της Serie A έληξε χωρίς γκολ και νικητή (0-0), αφού οι «βιόλα» δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την αποβολή του πρώην δικού τους παιδιού. Ο Ρουμάνος φορ, που χειροκροτήθηκε από τους εκδρομείς από τη Φλωρεντία οπαδούς, αντίκρισε στο 73’ την απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα στον Ματία Κασάνι

Ο Αντριάν Μούτου θέλησε να κάνει ένα δώρο στην πρώην ομάδα του, αλλά εκείνη εμφανίστηκε ακατάδεκτη. Η αναμέτρηση της Τσεζένα με τη Φιορεντίνα για την έβδομη αγωνιστική της Serie A έληξε χωρίς γκολ και νικητή (0-0), αφού οι «βιόλα» δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την αποβολή του πρώην δικού τους παιδιού.

Ο Ρουμάνος φορ, που χειροκροτήθηκε από τους εκδρομείς από τη Φλωρεντία οπαδούς, αντίκρισε στο 73’ την απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα στον Ματία Κασάνι και το 0-0 παρέμεινε ως το τέλος. Πάντως οι φιλοξενούμενοι θα πρέπει να αισθάνονται τυχεροί, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια, με Γκουάνα και Καντρέβα.

Το τελικό αποτέλεσμα κράτησε την Τσεζένα χωρίς νίκη και με μόλις δύο βαθμούς σε έξι αγώνες, ενώ η Φιορεντίνα έφτασε τους οκτώ.

Αναλυτικά, η 7η αγωνιστική:

Σάββατο, 15/10

Κατάνια-Ίντερ 2-1
(47’ Αλμιρόν, 50’ Πεν. Λόντι-6’ Καμπιάσο)

Μίλαν-Παλέρμο 3-0

Νάπολι-Πάρμα 1-2

Κυριακή, 16/10 (16:00)

Τσεζένα-Φιορεντίνα 0-0
Αταλάντα-Ουντινέζε
Κάλιαρι-Σιένα
Κιέβο-Γιουβέντους
Τζένοα-Λέτσε
Νοβάρα-Μπολόνια
Λάτσιο-Ρόμα (21:45)

Η επόμενη (8η) αγωνιστική:

Φιορεντίνα-Κατάνια
Γιουβέντους-Τζένοα
Λέτσε-Μίλαν
Κάλιαρι-Νάπολι
Ίντερ-Κιέβο
Πάρμα-Αταλάντα
Ρόμα-Παλέρμο
Σιένα-Τσεζένα
Ουντινέζε-Νοβάρα
Μπολόνια-Λάτσιο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x